3 Οκτωβρίου, 2024
  • 3 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με ανατροπή ο Ολυμπιακός μεγάλη νίκη(3-2).Ένας Ουάρντα δεν ήταν αρκετός για την Ανόρθωση

Με ανατροπή ο Ολυμπιακός μεγάλη νίκη(3-2).Ένας Ουάρντα δεν ήταν αρκετός για την Ανόρθωση

By on 20 Νοεμβρίου, 2021 0 1705 Views

Σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ με 3-2! Η ομάδα της Λευκωσίας είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκουστάβο, ο οποίος μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 56’ και μέσα σε εννέα λεπτά, με δύο γκολ έφερε τα κάτω πάνω για τους «μαυροπράσινους»!
Η Ανόρθωση προηγήθηκε στο σκορ με τον Ουάρντα στο 17’, αλλά ο Ολυμπιακός «χτύπησε» στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σαμπίνια! Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Γκουστάβο που με τα γκολ που πέτυχε στο 74’ και στο 83’ (με πέναλτι), έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, με την «κυρία» να καταφέρνει μονάχα να μειώνει στο σκορ με τον Χριστοδουλόπουλο στις καθυστερήσεις. Πισωγύρισμα για την Ανόρθωση το αποτέλεσμα, που δέχεται την ήττα μετά από τις δύο σερί νίκες που είχε πετύχει. Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στους 15 βαθμούς, η ομάδα της Αμμοχώστου μένει στους 12…

Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο με κορυφαίο τον Ουάρντα που σκόραρε ενώ είχε κσι δοκάρι αλλά στο 45’η άμυνα αδράνησε και δέχθηκε το1-1 μετά από κόρνερ που ήρθε από λάθος του Αρτυματά.Στο δεύτερο αρχισε με ευκαιρίες η Ανόρθωση αλλά η είσοδος του Γκουστάβο άλλαξε τα δεδομένα με την άμυνα της Ανόρθωσης να μην μπορεί να κρατήσει σωστό τους αντιπάλους.Αρνητικός ο Λάφερτι δεν βοήθησε καθόλου ενώ λίγα πράγματα και απο τους μέσους στο παιχνίδι.Ο Ουάρντα όσο είχε δυνάμεις μαζί με τους Καλτσά και Κορέια ήταν οι καλύτεροι .

Παράπονα απο την Ανόρθωση γιατί δεν έδειξε δευτερη κίτρινη στον Σάλι ο Θεουλής ενώ στη φάση του πέναλτι θα συζητηθεί αν το χέρι του Αραγιούρι ήταν μέσα ή έξω αφού είνσι δύσκολο να ξεκσθαρίει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Σαμπίνια, Νάνι, Μποβέδα (18′ Σαρφό), Πεχλιβάνης (85′ Kα), Κονφέ, Ντιανέ, Σάλι (56′ Γουΐλσον), Κυριάκου, Χαραλάμπους (56′ Γκουστάβο), Μάντζης (85′ Μουκτάρης).
Στον πάγκοΚόβατς, Τσούπιτς, Φώτη, Μουκτάρης, Γκουστάβο, Κα, Γουίλσον, Χριστοδούλου, Σαρφό, Ευτυχίδης, Πηλαβάς, Καραγιάννης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αντωνιάδης, Ρισβάνης, Αραγιούρι, Κορέια, Καλτσάς (84′ Αμπαρτζουμιάν), Αρτυματάς, Χουσμπάουερ (84′ Ντέλετιτς), Πόποβιτς (63′ Χριστοδουλόπουλος), Ουάρντα, Λάφερτι (52′ Κατσαράβα).
Στον πάγκο: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Ρουσιάς, Χριστοδουλόπουλος, Αβραάμ, Κατσαράβα, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Ιωάννου, Ντέλετιτς, Χριστοφή, Χρυσοστόμου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάλι, Σαμπίνια (3η) / Πόποβιτς, Αρτυματάς (3η), Αραγιούρι

ΣΚΟΡΕΡ: 45+1′ Σαμπίνια, 74′ Γκουστάβο, 83′ Γκουστάβο (πέν.) / 17′ Ουάρντα

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας