5 Οκτωβρίου, 2024
  • 5 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μόντριτς – Κρόος – Καζεμίρο: Το 11/11 των τριών «μάγων» της Ρεάλ

Μόντριτς – Κρόος – Καζεμίρο: Το 11/11 των τριών «μάγων» της Ρεάλ

By on 13 Δεκεμβρίου, 2021 0 488 Views

Πέρασε και το ντέρμπι της Μαδρίτης, με τη Ρεάλ να επιβάλλεται της Ατλέτικο γι’ ακόμα μια φορά και η μαγική τριάδα στα χαφ των «μερένγκες» συνεχίζει την εκπληκτική επίδοσή της μετρώντας μόνο νίκες.

Ο Λούκα Μόντριτς ήταν χάρμα οφθαλμών το βράδυ της Κυριακής στο με το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι να δείχνει πως είναι το απόλυτο αφεντικό κόντρα στους «ροχιμπλάνκος» στην πόλη.

Η Ρεάλ απολαμβάνει τις υπηρεσίες του 36χρονου Κροάτη μέσου, ο οποίος όταν ξεκινάει μαζί με τους Κρόος και Καζεμίρο, μετρούν μόνο νίκες για την φετινή αγωνιστική περίοδο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά στα τέρματα που σημειώνει και δέχεται η «βασίλισσα».Remaining Time-0:00FullscreenMute

Πιο συγκεκριμένα, μετά και το ματς με την Ατλέτικο η τριπλέτα για φέτος έχει 11/11 με 27 τέρματα υπέρ και μόλις 5 κατά!

Ο Μόντριτς στο φινάλε της αναμέτρησης πήρε και την αγκαλιά από τον Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό ν’ αναγνωρίζει την ποιότητα του ποδοσφαιριστή και τα όσα πρόσφερε στο γήπεδο, λέγοντας: «Ήταν καταπληκτικός, έκανε μαγικό παιχνίδι και ήθελα με αυτό τον τρόπο να τον συγχαρώ».

Ο Ιταλός κόουτς θέλει να πιέσει πλέον τη διοίκηση της ομάδας ώστε σύντομα να ξεκινήσουν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη γι’ ακόμα ένα έτος, φτάνοντας μέχρι και το 2023.