8 Οκτωβρίου, 2024
  • 8 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ενημέρωση για τις κίτρινες(πότε θα εκτίσουν τις ποινές τους οι τιμωρημένοι)

Ενημέρωση για τις κίτρινες(πότε θα εκτίσουν τις ποινές τους οι τιμωρημένοι)

By on 9 Φεβρουαρίου, 2022 0 279 Views

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας HRVOJE MILICEVIC θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Παύλος Κορρέα θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Βασίλειος Παπαφώτης θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Άρη MANUEL ALEJANDRO GARCIA SANCHEZ θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου KENAN BAJRIC θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Γιώργος Σιαθάς θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Χλώρακας ANASS NAJAH θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινης RAFAEL EDUARDO ACOSTA θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Ερμή Αραδίππου Χαραλάμπος Χαραλάμπους και FRANK ERIC TIENTCHEU θα εκτίσουν την ποινή τους στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας Τιμόθεος Παύλου και NORBERTO CARLOS COSTA DOS SANTOS θα εκτίσουν την ποινή τους στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Ολυμπιάς Λυμπιών Κυπριανός Ηρακλέους και Ιωάννης Κατσιάμης θα εκτίσουν την ποινή τους στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Λοίζος Παναγή θα εκτίσει την ποινή του στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ψευδά Μιλιτάδης Ερωτοκρίτου θα εκτίσει την ποινή του στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα Γιάννης Στυλιανίδης θα εκτίσει την ποινή του στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Πρωταθλήματα Νέων
*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Στυλιανός Βρόντης θα εκτίσει την ποινή του στην 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Αντώνης Ιερωνυμίδης θα εκτίσει την ποινή του στην 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α΄Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕΕΚ  Ιάσωνας Αντωνίου θα εκτίσει την ποινή του στην 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β’ Κατηγορίας.