2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • To πλάνο του Σωφρόνη για τη νίκη στο «Vasil Levski».Παίζονται 1-2 θέσεις

To πλάνο του Σωφρόνη για τη νίκη στο «Vasil Levski».Παίζονται 1-2 θέσεις

By on 20 Ιουλίου, 2022 0 1015 Views

Έτοιμο για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι το ΑΠΟΕΛ, που θα αντιμετωπίσει στις 20:00 στο «Vasil Levski» στη Σόφια τη Μπότεφ Πλόβντιβ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για το Β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν πολύ ισχυρά κίνητρα, καθώς φιλοδοξούν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση με τη συμμετοχή στους ομίλους, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό πέραν από το πρεστίζ και σημαντικά έσοδα στα ταμεία της εταιρείας, κάτι που έχει ανάγκη.

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, είναι αποφασισμένοι να μπουν με το δεξί στην Ευρώπη και ο στόχος είναι να κρατήσουν το μηδέν παθητικό και να φύγουν με το διπλό από τη Σόφια για να γίνει το ΑΠΟΕΛ αφεντικό για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στις 28 Ιουλίου στο ΓΣΠ.

Σε σχέση με τον αντίπαλο, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή υπερτερεί σε εμπειρία από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν βασικές επιλογές έχουν παίξει σε πολλά ματς στην Ευρώπη. Είναι ένα στοιχείο που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια για να αποκομίσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχει καταλήξει στις αποφάσεις του για την ενδεκάδα, ωστόσο κάποια θέματα που είχαν προκύψει με ποδοσφαιριστές που ασθένησαν τον έχουν βάλει σε σκέψεις. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βιντ Μπέλετς, δεξιά στην άμυνα ο Σούσιτς ή ο Τσέπακ, αριστερά ο Γουίλερ και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κρέσπο και Καρώ.

Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Σόουζα, Σαρφό και Ντάλσιο, ενώ θέση διεκδικεί και ο Νταουσβίλι, στο ενδεχόμενο που δεν κριθεί απόλυτα έτοιμος ο Σόουζα, ο οποίος έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω του τραυματισμού του.

Στα επιθετικά άκρα τις θέσεις διεκδικούν οι Θεοδώρου, Ντονγκαλά και Μάριος Ηλία και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάγκλιτσα.