2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Για την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ με όπλο την εμπειρία και το 1-0 στο χέρι.Κοσταντίνοφ-Μαρκίνιος ίσως αρχίσουν τον αγώνα

Για την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ με όπλο την εμπειρία και το 1-0 στο χέρι.Κοσταντίνοφ-Μαρκίνιος ίσως αρχίσουν τον αγώνα

By on 11 Αυγούστου, 2022 0 615 Views

Στο Καζακστάν και στην «Astana Arena», το ΑΠΟΕΛ παίζει στις 16:30 (11/8,Cablenet)την πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League, απέναντι στην Κιζιλζάρ, της οποίας επικράτησε με 1-0 στο πρώτο ματς στο ΓΣΠ.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έδειξε και είανι ασφαλώς ανώτερη από τους γηπεδούχους ωστόσο στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά αν δεν προσεχθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά όλοι στο ΑΠΟΕΛ επομένως θα παρουσιαστούν με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι με στόχο την πρόκριση με δεύτερη νίκη.

Οι «γαλαζοκίτρινοι θα μπορούσαν να πάρουν ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς, όπου κυριάρχησαν του αντιπάλου, όμως δεν το πέτυχαν και το 1-0 αφήνει τα πάντα ανοικτά. Η εικόνα του πρώτου ματς έδειξε ότι η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είναι ανώτερη, όμως η ρεβάνς θα είναι διαφορετική με το σκορ να είναι εύθραυστο. Επίσης οι συνθήκες του αγώνα στο συνθετικό χορτοτάπητα, επιβάλλουν στους γαλαζοκίτρινους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προσαρμοστούν γρήγορα στα δεδομένα που θα βρουν ενώπιον τους.

Αγωνιστικά δεν προέκυψαν ιδιαίτερα θέματα πέραν από το ότι έχασε κάποιες προπονήσεις ο Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες και είναι διαθέσιμος και είναι καθαρά απόφαση του Σωφρόνη Αυγουστή αν θα τον διατηρήσει στην ενδεκάδα. Στο σενάριο που αλλάξει κάτι στη μεσαία γραμμή, που είναι και το πιθανότερο, θα κάνει ντεμπούτο ο  Κονσταντίνοφ και θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή αντί του Νταουσβίλι, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μαρκίνιος που είχε θετική παρουσία στο διάστημα που έπαιξε στο πρώτο ματς. Αν παίξει ο Βραζιλιάνος θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα στα άκρα της επίθεσης.

Ο Μπέλετς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Κρέσπο και Καρώ και στα άκρα οι Τσέπακ και Φεράρι. Νταουσβίλι ή Κονσταντίνοφ στη μεσαία γραμμή σε ανασταλτικό ρόλο, με τους Σαρφό και Ντάλσιο σε πιο δημιουργικό ρόλο, στα άκρα τρεις παίκτες, Μαρκίνιος, Ντονγκαλά και Εφραίμ διεκδικούν δύο θέσεις, με επικρατέστερο σενάριο να παίξουν οι δύο πρώτοι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μάριος Ηλία.

Σε περίπτωση πρόκρισης το ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί όπως είναι γνωστό στα πλέι οφ του Conference League κατά πάσα πιθανότητα με τη σουηδική Τζουργκάρνεν η οποία επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας στο πρώτο ματς της Σέπσι Ρουμανίας.