2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ένα βήμα πριν τους ομίλους το ΑΠΟΕΛ(0-0 στο Καζακαστάν και πέρασε στα πλέι-οφ)

Ένα βήμα πριν τους ομίλους το ΑΠΟΕΛ(0-0 στο Καζακαστάν και πέρασε στα πλέι-οφ)

By on 11 Αυγούστου, 2022 0 520 Views

Το AΠΟΕΛ  πήρε αυτό που ήθελε μέσα στο Καζακστάν! Το 0-0 με την Κιζιλζάρ στην «Αστάνα Αρένα», σε συνδυασμό με τη νίκη του με 1-0 στο ΓΣΠ με το ωραίο γκολ του Εφραίμ , του έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa Conference League και πλέον είναι ένα βήμα πριν τους ομίλους της διοργάνωσης! Τελευταίο εμπόδιο θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Σέπσι-Τζουργκάρντεν, με φαβορί τη σουηδική ομάδα που νίκησε με 3-1 εκτός έδρας στο πρώτο ματς.(Το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και το δεύτερο στις 23 Αυγουστου στο ΓΣΠ)
Πολύ λίγες οι φάσεις στο ματς, το ΑΠΟΕΛ  απείλησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με καλύτερη την ευκαιρία στο 9΄ όταν ο Μάριος Ηλία βγήκε μόνος στην περιοχή των γηπεδούχων του όμως το πλασέ του δεν είχε τύχη αφού ήταν στην αγκαλιά του τερματοφύλ.ακα. Η αλήθεια δεν απειλήθηκε πολύ, με εξαίρεση το δοκάρι της Κιζιλζάρ στο 63’ με τον Καρσακέβιτς. Στο τέλος κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό και να κάνει… check-in στα πλέι οφ.το ΑΠΟΕΛ απόλυτα δίκαια. Σε 4 παιχνίδια δεν δέχθηκε γκολ δείχνοντας σωστή αμυντική λειτουργία.Η απουσία καθαρόαιμου σέντερ φορ είναι αισθητή ωστόσο το ΑΠΟΕΛ βρήκε τις λύσεις τόσο με την Μπότεφ όσο και με την Κιζιλζάρ.Τώρα στα δυσκολα θα είναι πιό έτοιμο

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν με ένα σουτ τον Μπέλετς που έπεσε και μάζεψε εύκολα, ενώ στο 9ο λεπτό ο Ηλία έφυγε στην επίθεση, έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε. Στο 34ο λεπτό το ΑΠΟΕΛ ζήτησε πέναλτι με τον Ηλία αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Γενικά το ΑΠΟΕΛ είχε περισσότερο την μπάλα και έψαχνε τους χώρους. Στο 39ο λεπτό ο Μάριος Ηλία έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. 2 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου το ΑΠΟΕΛ είχε προϋποθέσεις με τον Ντογκαλά που μπήκε από δεξιά στην περιοχή, ενώ ακολούθησε άστοχο σουτ του Σαρφό.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 49΄ο Φεράρι γύρισε την μπάλα στο δεξί, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 54 ο Ντογκαλά είχε ένα σουτ αλλά δεν ήταν αυτό που θα ήθελε.  Στο 63ο λεπτό η Κιζιλζάρ μετά από στημένη φάση είχε ένα οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά!

Στο 90΄πήγε να γίνει μπέρδεμα στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Μπέλετς μάζεψε.


ΚΙΖΙΛΖΑΡ:
 Λόμπαντσεφ, Γκούρμαν (80′ Ζόριτς), Καρσακέβιτς, Μούζεκ, Μπούσμαν (87′ Τσικάνσκι), Ταπάλοφ, Ντος Σάντος, Κονέ, Πόντιο (64′ Κόζλοφ), Λομπιανίτζε, Γιακόβλεφ (64′ Ιβανιάτζε).
Στον πάγκο: Λογκινόφσκι, Πετρόφ, Αντίλοφ, Μούρασιεφ, Οσπανόφ, Μουλντίνοφ, Τικανόφσκι, Ιβανιάντζε, Τσικάνσκι, Ζόριτς, Κόζλοφ, Ζιάμπκο.
AΠΟΕΛ: Μπέλετς, Τσεπάκ, Φεράρι, Καρώ, Κρέσπο, Κοσταντίνοφ, Σαρφό, Ντάλσιο (90+3′ Έσελινγκ), Μαρκίνιος (68′ Βιγιαφάνιες), Ντονγκαλά (68′ Εφραίμ), Ηλία (76′ Μπλουμ).
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Έσελινγκ, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Βιγιαφάνιες, Σούσιτς, Μπλουμ, Σατσιάς, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Γουΐλερ, Γεωργίου. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μούζεκ, Πόντιο, Μπούσμαν, Γκούρμαν, Ιβανιάτζε, Κόζλοφ/ Κοσταντίνοφ, Μαρκίνιος, Σαρφό, Εφραίμ.

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2500.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάνιελ Σιέμπερτ
ΒΟΗΘΟΙ: Γιαν Σεϊντέλ, Ράφαελ Φόλτιν
4ΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάνιελ Σλάγκερ