1 Οκτωβρίου, 2024
  • 1 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Τεν Χαχ: “Η πρώτη φορά μετά τις 27 Ιουνίου που δεν είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου”

Τεν Χαχ: “Η πρώτη φορά μετά τις 27 Ιουνίου που δεν είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου”

By on 22 Αυγούστου, 2022 0 342 Views

Ο Έρικ τεν Χαχ τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του εξηγώντας ενόψει του ματς με τη Λίβερπουλ, πως στόχος του είναι να επαναφέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επίπεδο που ήταν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο Ολντ Τράφορντ τη Λίβερπουλ (22/8, 22:00 Cytavision) και ευελπιστεί μετά από δύο άσχημες εμφανίσεις και ήττες στο ξεκίνημα της Premier League να πετύχει το πρώτο της καλό αποτέλεσμα.

Ο Έρικ τεν Χαχ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως το επαναφέρει τους κόκκινους διαβόλους στο επίπεδο που ήταν για εκείνον είναι πρόκληση.

“Είμαι εδώ για τον σύλλογο και για να επαναφέρω την ομάδα. Ήξερα από πριν ότι αυτή είναι μια πρόκληση και την ήθελα. Ήξερα από πριν πως θα ήταν δύσκολο, αλλά το ήθελα γιατί και η αρχή της καριέρας μου ήταν δύσκολη, αλλά τα καταφέρνω και είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρω και εδώ.

Επομένως, επέλεξα αυτό το πρότζεκτ και θα παραμείνω συνεπής στη φιλοσοφία και στο πλάνο που είχαμε. Έχω εμπιστοσύνη στη συνεργασία που έχω με τους παίκτες και την ομάδα, τους προπονητές και τους διευθυντές.

Είναι υποχρέωσή κάθε παίκτη απέναντι στον σύλλογο να παλέψει και να δώσει το 100%. Ένα από τα θέματα ως προπονητής είναι ότι πρέπει να δουλέψεις τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία των παικτών. Αυτό κάνω.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά τις 27 Ιουνίου (όταν ξεκίνησε η προετοιμασία) που δεν είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος και τους το είπα”.