1 Οκτωβρίου, 2024
  • 1 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν…Βλέπουμε τώρα την Ανόρθωση

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν…Βλέπουμε τώρα την Ανόρθωση

By on 28 Αυγούστου, 2022 0 932 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά το “Χ” του ΑΠΟΕΛ με την Πάφο στην πρεμιέρα.

-Αρχικά: “Στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος ήταν καλύτερο από εμάς, στο 2ο δικαιωματικά ισοφαρήσαμε. Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα όμως οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν μέχρι το τέλος πάρα πολύ, παρόλο που είχαμε παιχνίδι στο μέσο της βδομάδας και έδωσαν πάρα πολλές δυνάμεις. Βλέπουμε την συνέχεια. Χάσαμε χθες δυο παίκτες που σίγουρα θα ήταν βασικοί (Σαρφό-Κονσταντίνοφ) και αλλάξαμε κάποια πράγματα. Θα αξιολογήσουμε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές γιατί υπήρχαν κάποια χτυπήματα στο σημερινό παιχνίδι. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Από αύριο ξεκινούμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με την Ανόρθωση”.

-Η κούραση μετά από τη Τζουργκάρντεν και οι δυο απώλειες που είπατε, έπαιξαν ρόλο για την εμφάνιση του πρώτου μέρους; “Ο αντίπαλος μπήκε πολύ δυνατά, κράτησε μπάλα και ήταν καλύτερος. Διορθώσαμε κάποια πράγματα. Είχαμε κάποια φάση που μπορούσαμε να προηγηθούμε όμως είπα ότι ο αντίπαλος δίκαια προηγήθηκε. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα, τα αλλάξαμε στην πορεία αλλά δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε”.

-Για Σαρφό και Κονσταντίνοφ πότε θα είναι έτοιμοι; “Βγήκε μια ενημέρωση από την ομάδα, θα δούμε τις επόμενες μέρες και ελπίζω να τους έχουμε μαζί μας στο παιχνίδι με την Ανόρθωση”.

-Ο Μορέιρα και Σατσιάς βοήθησαν όταν μπήκαν στο παιχνίδι, ένα σχόλιο για το ντεμπούτο του Μορέιρα: “Τώρα μπαίνουν στην ομάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές. Βοήθησαν όλοι γι’ αυτό είχαμε καλύτερη εικόνα. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να το γυρίσουμε αλλά δεν είναι εύκολο, η Πάφος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όμως παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε τους τρεις βαθμούς”.