24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΦΟΣ:Ποιός μπορεί να επηρεάσει διαιτητές,ο Τιμόθεος ή οι άγνωστοι φουσκωτοί στα αποδυτήρια;

ΠΑΦΟΣ:Ποιός μπορεί να επηρεάσει διαιτητές,ο Τιμόθεος ή οι άγνωστοι φουσκωτοί στα αποδυτήρια;

By on 17 Οκτωβρίου, 2022 0 1246 Views

Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφο, Χάρης Θεοχάρους, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους για τη νίκη επί της Δόξας αλλά και γενικότερα την πορεία της ομάδας του.

Επίσης κλήθηκε να σχολιάσει και τα παράπονα που έγιναν στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ σχετικά με την παρουσία του Τιμόθεου Χριστοφή στην ομάδα.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη επί της Δόξας: «Δεν ήταν άνετη νίκη, δεν υπάρχουν άνετες νίκες στο πρωτάθλημα. Ήμασταν σοβαροί, μπορεί να αργήσαμε να σκοράρουμε, όμως ελέγξαμε τον αγώνα και με τη σοβαρότητα που δείξαμε δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να ελπίζει για κέρδος».

Για την πορεία της ομάδας: «Έχουμε κάνει πολύ αρχή, υπάρχει δρόμος ακόμη, η πρώτη γραφή της ομάδας είναι αρκετά καλή και είμαστε ευχαριστημένοι, όμως ταμείο θα κάνουμε στο τέλος της χρονιάς. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος, όχι τώρα που είναι Οκτώβρης. Στην Κύπρο δεν καλοβλέπουν μία ομάδα που δεν είναι στις παραδοσιακές να είναι στην κορυφή. Δεν δώσαμε δικαίωμα σε κανένα να μας αμφισβητεί».

Για το ματς με την Ομόνοια: «Ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι, καταλαβαίνουμε τη σοβαρότητα του αγώνα και τη δυσκολία. Είμαστε αλάνθαστοι στο «Στέλιος Κυριακίδης», όμως πρέπει να συνεχίσουμε και ελπίζω να είναι καλύτερη και η προσέλευση του κόσμου. Είναι πολύ σημαντικό όλοι η Πάφος να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Το βράδυ της Παρασκευής με τη Δόξα είχαμε 300 άτομα στην Περιστερώνα και αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο».

Για τις ανανεώσεις παικτών και για το δημοσίευμα περί ενδιαφέρων του Ολυμπιακού για Βαλακάρι: «Είμαστε σε καλό δρόμο στις ανανεώσεις, αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για το οτιδήποτε άλλο. Έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα με όλους όσους λήγει το συμβόλαιο τους. Η Πάφος προσφέρει τα πάντα σε ένα παίκτη και τον γνωρίζουν οι ίδιοι αυτό και δεν κοιτάζουν δεξιά αριστερά. Δεν ανησυχούμε για οποιεσδήποτε φυγές παικτών. Υπήρξαν κάποιες πρώτες επαφές, όμως είναι νωρίς».

Αν υπήρξε ενδιαφέρον για τον Βαλακάρι από άλλες ομάδες: «Ναι υπήρξε, κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχει ενδιαφέρον για τον Όνι. Δεν θα σταθούμε εμπόδιο σε κανένα παίκτη αν θέλει να φύγει και ικανοποιηθεί η ομάδα».

Για τη παρουσία του Τιμόθεου Χριστοφή και τα παράπονα από πλευράς ΑΕΚ και Νέας Σαλαμίνας: «Δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση. Είμαι αναγκασμένος να πω κάποια πράγματα και έμαθα να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα συζητήσω για αυτό το θέμα. Κάποια πράγματα έχουν ξεφύγει. Όπως είπε και ο πρόεδρος μας ο κ. Ντουμπόφ στην συνέλευση, σε μία συνέλευση που πήγαμε για τη διαιτησία και ο σχολιασμός ήταν στην Πάφο. Αρκετοί πρώην διαιτητές στην Αγγλία έχουν εργοδοτηθεί από ομάδες. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά μία ομάδα να έχει προσλάβει ένα πρώην διαιτητή διεθνή παρακαλώ, ο οποίος έδωσε παραίτηση, ούτε εκδιώχτηκε ούτε κάτι, ο ίδιος το αποφάσισε. Η ίδια η Ομοσπονδία τον ήθελε να του δώσει θέση, γιατί είναι μορφωμένος. Ο Τιμόθεος ήταν από τις καλύτερες σφυρίχτρες και είναι εξαίρετος νομικός. Άρα είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος. Ο Τιμόθεος επηρεάζει τους διαιτητές, αυτός είναι το πρόβλημα στο ποδόσφαιρο; Ή δεν είναι αυτοί που είναι αγνώστων στοιχείων, αγνώστου επαγγέλματος, φουσκωτοί και άλλοι που είναι στα αποδυτήρια των ομάδων που ταξιδεύουμε. Νομίζω αυτό είναι το λιγότερο και είναι υποκρισία. Θέλουμε όλοι αυτοί να μην ασχολούνται με την ομάδα της Πάφου. Είναι καθαρός ο ρόλος του Τιμόθεου και το δηλώσαμε. Είναι νομικός σύμβουλος της ομάδας και είναι υπεύθυνος για τα θέματα διαιτησίας. Είδαμε διαιτησίες που δεν ήταν καλές, όπως με την ΑΕΚ που μπορούσε να διαμόρφωνε το τελικό αποτέλεσμα. Θέλουμε κάποιο ειδικό, γιατί εμείς δεν είμαστε ειδικοί, για να μας βοηθήσει όταν θέλουμε να κάνουμε κάποιο παράπονο και θέλουμε και κάποιο να βοηθά τους παίκτες σε θέματα διαιτησίας. Ποιος είναι ο κατάλληλος να το κάνει αυτό, ο Φουσκωτός ή ο οποιοσδήποτε άλλος συνοδός αγνώστων στοιχείων ή αγνώστου επαγγέλματος. Εμείς εξηγήσαμε, από εκεί και πέρα σε κάποιους δεν αρέσει. Νομίζουν ότι είναι επηρεασμός των διαιτητών, εμείς δεν κάνουμε αυτό το πράγμα, δεν ξέρουμε και ούτε θέλουμε να τα κάνουμε, τώρα αν αυτοί που νομίζουν ότι γίνονται αυτά τα πράγματα, σημαίνει ότι γνωρίζουν αυτοί πως γίνονται».