1 Οκτωβρίου, 2024
  • 1 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Προτεραιότητα οι βαθμοί. Αλλαγές και αξιολόγηση του ρόστερ από τον Μουνιόθ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Προτεραιότητα οι βαθμοί. Αλλαγές και αξιολόγηση του ρόστερ από τον Μουνιόθ

By on 2 Νοεμβρίου, 2022 0 2626 Views

Στο ντέρμπι με την Νέα Σαλαμίνα έχουν επικεντρωθεί στην Ανόρθωση, όπου θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, έτσι ώστε η ομάδα να ανέβει στην βαθμολογία.

Η «Κυρία» άξιζε καλύτερης τύχης στο ντέρμπι με την Ομόνοια, ωστόσο στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και αυτός που δεν δέχεται γκολ τόσο εύκολα όπως η άμυνα της Ανόρθωσης.

Είναι θετική η αντίδραση και η προσπάθεια στο β΄ ημίχρονο , αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, από την στιγμή που δεν πήρε τους βαθμούς, περνά σε δεύτερη μοίρα.Άλλωστε παρά την καλή προσπάθεια στο β΄ ημίχρονο δεν καλύφθηκαν τα προβλήματα και τα κενά στις τρεις γραμμές. Με μεσαία γραμμή αργή και χωρίς καλά μαρκαρίσματα, με επίθεση χωρίς σέντερ φορ, και με άμυνα με τρύπες στο κέντρο της δεν μπορείς να ελπίζεις για μεγάλα πράγματα.

Οπόταν, στο ντέρμπι της Αμμόχωστου ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να πάρουν τον τρίποντο, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, από κάθε άποψη.

Ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα θα απουσιάζουν σίγουρα οι Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν και Άφτο Εμπραλίτζε .

Ο Μηνάς Αντωνίου που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του ντέρμπι, δεν έχει κάτι το σοβαρό και θα είναι στην διάθεση του Σίσκο Μουνιόθ. Βασικά, δέχτηκε ένα χτύπημα που τον ανάγκασε να αποχωρήσει.

Από την άλλη, ο Γουαρίς που έμεινε εκτός από το παιχνίδι με την Ομόνοια, νιώθει πολύ καλύτερα και πιθανόν να προλάβει τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

 Ο Γουαρίς είναι ότι καλύτερο ήρθε φέτος στην ομάδα και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της επιθετικής γραμμής. Ο Ράντονιτς  σίγουρα ακόμα δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μουνιόθ όμως είναι ο μοναδικός καθαρός σέντερ φορ στο ρόστερ και κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρει φανέλα βασικού αφού ο Νινγκά επιβεβαίωσε πως δεν είνναι φορ αλλά επιθετικός στα άκρα της επίθεσης. Στην άμυνα το δίδυμο Χάρογιαν -Μπαϊσίνιο δεν είναι άμοιρο ευθυνών στα γκολ που δέχεται η ομάδα οπότε ο Κορρέα ίσως είναι καιρός να πάρει ξανά φανέλα βασικού και σίγουρα ο Κορέια δεν μπορεί να προσφέρει σαν επιθετικός τόσα όσα μας έδειξε για χρόνια ως ακραίος αμυντικός στην αριστερή πτέρυγα.

 Ο Κ. Αρτυματάς φαίνεται απαραίτητος στο κέντρο ενώ Ιωάννου και Χρυσοστόμου έχουν δυνατότητες για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Έδειξε βελτίωση η Ανόρθωση με τον Μουνιόθ αλλά σίγουρα μπορεί να την βελτιώσει περισσότερο αφού γνωρίσει καλύτερα και αξιολογήσει όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του γιατί υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από αυτά που είδαμε μέχρι τώρα είτε ως βασικοί είτε ως αλλαγή. Το θέμα είναι ότι δεν έχει χρόνο. Θα πρέπει να κερδίζει βαθμούς μαζί με την σταδιακή βελτίωση γιατί χωρίς βαθμούς θα είναι αργά για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.