29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μίλαν – Σπέτσια 2-1: O Ζιρού έσωσε τους Ροσονέρι στο 90′ και τους κράτησε στο… κυνήγι της Νάπολι

Μίλαν – Σπέτσια 2-1: O Ζιρού έσωσε τους Ροσονέρι στο 90′ και τους κράτησε στο… κυνήγι της Νάπολι

By on 6 Νοεμβρίου, 2022 0 313 Views

Ο γιος του Πάολο Μαλντίνι, Ντάνιελ πήγε να κοστίσει δύο πολύτιμους βαθμούς στη Μίλαν, όμως ο Ολιβιέ Ζιρού με φανταστικό… ακροβατικό χάρισε τη νίκη επί της Σπέτσια με 2-1. Οι Ροσονέρι ανέβηκαν στη δεύτερη θέση και μείωσαν την απόσταση από την πρωτοπόρο Νάπολι στους έξι βαθμούς.

Οι Ροσονέρι συνέχιζαν να πιέζουν για δεύτερο γκολ αλλά κόντρα στη ροή του ματς ο Ντάνιελ Μαντσίνι ισοφάρισε στο 59′. Ο δανεικός από τους Μιλανέζους μεσοεπιθετικός απέφυγε το μαρκάρισμα του Κρούνιτς, πάτησε περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Ταταρουσάνου και ισοφάρισε σε 1-1. Οι παίκτες του Πιόλι συνέχισαν να πιέζουν και ο «από μηχανής Θεός», Ζιρού χάρισε τη νίκη την ομάδα του στο 89′ με ένα… ακροβατικό βολ πλανέ μετά από σέντρα του Τονάλι. Ο πολύπειρος Γάλλος επιθετικός πανηγύρισε έξαλλα, έβγαλε τη φανέλα του και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως οι συμπαίκτες τους κράτησαν το 2-1 μέχρι τέλους.

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλουλού, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ (46′ Τονάλι), Κρούνιτς, Μεσίας (72′ Ρέμπιτς), Ντίαθ (72′ Ντε Κετελάρε), Λεάο (90′ Τιό), Οριγκί (72′ Ζιρού)

Σπέτσια: Ντραγκόφσκι, Αμπαντού, Κίβιορ, Καλντάρα, Χολμ, Έκνταλ (90′ Στρέλεκ), Μπουράμπια (69′ Έλερτσον), Αγουδέλο (68′ Χριστόφ), Αμιάν (54′ Ρέκα), Μαλντίνι (68′ Βέρντε), Ενζολά