30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΕΡΓΙΔΗΣ:Είχαμε το δικό μας πλάνο σε μια από τις δυσκολότερες έδρες

ΣΕΡΓΙΔΗΣ:Είχαμε το δικό μας πλάνο σε μια από τις δυσκολότερες έδρες

By on 10 Δεκεμβρίου, 2022 0 391 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάκης Σεργίδης. 

”Όταν έχεις να αγωνιστείς σε μια από τις δυσκολότερες έδρες σαφώς και ξέρεις από πριν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.  Ξέραμε ότι θα υποφέρουμε και γι’ αυτό ήμασταν προετοιμασμένοι, είχαμε το δικό μας πλάνο που νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές το υπηρέτησαν πάρα πολύ καλά. Αυτό μας έφερε στο ημίχρονο όπου αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε τον αγώνα διαφορετικά. Δεν ξέρω για την φάση που κλήθηκε ο διαιτητής να πάει στο VAR και προχώρησε το ματς, θέλω και γω να τη δω. Δεχτήκαμε ένα γκολ ενώ ξέραμε ότι η Ανόρθωση βγάζει πάρα πολλές σέντρες στο τετράγωνο. Ήταν ένα γκολ που δυστυχώς άλλαξε τη ροή του αγώνα. Εμείς ήμασταν αποφασισμένοι να ρισκάρουμε και βγήκαμε πιο ψηλά και νομίζω δημιουργήσαμε τις δικές μας προϋποθέσεις και δίκαια σκοράραμε. Ίσως ο αγώνας θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά στο τελευταίο 20λεπτο. Φεύγουμε απ’ εδώ αφού ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνας για την ομάδα μου  με τον Άρη. Δεν έχω να πω πάρα πολλά. Αυτό που ξέρω και  λέω στους παίχτες μου είναι αυτός που δουλεύει σκληρά και με πίστη κάποτε θα επιβραβευτεί. Ταπεινά προσγειωμένα θα κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε βδομάδα. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να παραμείνει στην κατηγορία αυτή η ιστορική ομάδα”.   

Για το αν ανεβάζει την ψυχολογία ο βαθμός και αν έχει η ομάδα περιθώρια βελτίωσης είπε: 

”Δεν θέλω να ασχολούμαι με το τι έγινε πριν. Σίγουρα με υψηλό νούμερο παθητικό η ομάδα δεν μπορούσε να διεκδικήσει το οτιδήποτε. Το παθητικό στα τελευταία τρία παιχνίδια με καλές ομάδες έχει μειωθεί  και με τα δεδομένα που έχουμε προσπαθούμε να σκοράρουμε. Σαφώς σε κάποια στιγμή οι προσανατολισμοί θα πρέπει να αλλάξουν. Ας μη ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει τα δικά της προβλήματα. Άρα προσπαθούμε να τη δυναμώσουμε στα σημεία και περιμένουμε τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου να ενισχυθούμε για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε πιο διεκδικητικοί και ανταγωνιστικοί στη συνέχεια”.