2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια έστειλε μήνυμα…κυπέλλου και η Πάφος FC πήρε την κατηφόρα χωρίς φρένα

Η Ομόνοια έστειλε μήνυμα…κυπέλλου και η Πάφος FC πήρε την κατηφόρα χωρίς φρένα

By on 2 Απριλίου, 2023 0 305 Views

Με δύο γκολ που πέτυχαν ο Μπεσεντίν ( το πρώτο του Ουκρανού) και ο Γιούστε, η Oμόνοια  πέτυχε την πρώτη νίκη (2-0)στη δεύτερη φάση, βάζοντας σε μπελάδες την Πάφος FC, σε ότι αφορά, ακόμα και την 4η θέση.
Παράλληλά, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, έστειλε μήνυμα εν όψει των αναμετρήσεων στο κύπελλο, σε αντίθεση με την ομάδα του Μπεργκ, που συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στη δεύτερη φάση και γενικότερα, συνεχίζει χωρίς φρένα την κατηφόρα και κατρακυλάει προβληματίζοντας με την απόδοση της.

Oι πράσινοι ανέβηκαν στους 45 βαθμούς. Κολλημένη στους 52 η Πάφος που βλέπει την 4η θέση να απειλείται.

Α’ ημίχρονο:

Ο αγώνας στο «Γ.Σ.Π» ξεκίνησε με την Ομόνοια να έχει την κατοχή και την Πάφο να προσέχει την άμυνα της, κάτι που δεν βοήθησε στο θέαμα.

Οι πρώτες τελικές ήταν για τους γηπεδούχους με τα σουτ των Κούσουλο και Ανσαριφάντ στο 11′ και 21′ αντίστοιχα, να μην ανησυχούν τον Ίβουσιτς.

Στο 32′ ο Βαλακάρι με ωραία κάθετη βρήκε τον Μπρούνο στην περιοχή της Ομόνοιας, αυτός πλάσαρε τον Φαμπιάνο όμως έκλεισε καλά την εστία του και απομάκρυνε.

Λίγο πριν την συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα, η Πάφος σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Β’ ημίχρονο:

Η Πάφος στο 52′ είχε την πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη και μάλιστα άγγιξε το γκολ αφού ο Μπρούνο από κοντινή απόσταση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Φαμπιάνο, η μπάλα επέστρεψε σε αυτόν, όμως πλάσαρε έξω.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ίβουσιτς δεν απομάκρυνε σωστά, ο Κούσουλος με κεφαλιά βρήκε τον Μπεσεντίν που είδε τον αντίπαλο κίπερ εκτός θέσης και με δυνατό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0.

Η Πάφος δεν κατάφερε να αντιδράσει, η Ομόνοια περιορίσει την ομάδα του Μπεργκ και μάλιστα στο 83′ μετά από την σέντρα του Μπέζους, ο Γιούστε με κεφαλιά νίκησε τον Ίβουσιτς για το τελικό 2-0.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Γιούστε , Μάθιους (46′ Μίλετιτς), Λοίζου (60′ Μπέζους), Λέζιακς, Ανσαριφάρντ (60′ Κακουλλής), Ζαχαρίου, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μπεσεντίν (72′ Παπουλής), Χαραλάμπους (46′ Μπασιρού)
Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Κασάμα, Παπουλής, Κίτσος, Μπασιρού, Λανγκ, Σράντι, Ντίσκερουντ

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Μπάιριτς, Κβίντα, Παλάσιος, Δημητρίου (74′ Ικόκο), Χότσκο (61′ Αμπντουραχίμι), Ντράγκομιρ (46′ Κανέ), Βαλακάρι (74′ Ναμ), Χέσταντ (60′ Τάνκοβιτς), Μπρούνο, Ζάιρο
Στον πάγκο: Άντος, Μάχροβιτς, Κανέ, Μπετανκόρ, Ικόκο, Αμπντουραχίμι, Τάνκοβιτς, Μιχαήλ, Ναμ, Ταβάρες, Πελάτζιο

ΣΚΟΡΕΡ: 55′ Μπεσεντίν, 83′ Γιούστε
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανσαριφάρντ/Ντράγκομιρ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 4.566

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας