1 Οκτωβρίου, 2024
  • 1 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Mετά το Πάσχα έρχονται τα ντέρμπι κορυφής και Ευρώπης!

Mετά το Πάσχα έρχονται τα ντέρμπι κορυφής και Ευρώπης!

By on 12 Απριλίου, 2023 0 442 Views

Και τώρα πάμε για σούπερ ντέρμπι στο στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό, το οποίο αποκτά καθοριστική σημασία για την έκβαση της μάχης του τίτλου.

Στο φινάλε του Α’ γύρου της Β΄ φάσης, έρχεται ματσάρα στη Λεμεσό ανάμεσα στο νέο πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη που κάνει εκπληκτική πορεία και το ΑΠΟΕΛ που έπεσε στη δεύτερη θέση μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Το σπουδαίο αυτό ντέρμπι που προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον, είναι προγραμματισμένο για να γίνει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Πάσχα και συγκεκριμένα την Κυριακή 23 Απριλίου στις 19:00. Ο Άρης με τη ξέφρενη πορεία του αν καταφέρει να νικήσει και τον κύριο ανταγωνιστή του για τον τίτλο, θα πάει στο +4 και θα γίνει το πολύ μεγάλο αφεντικό για να γράψει ιστορία, ενώ το ΑΠΟΕΛ που αγνοεί τη νίκη από τις 6 Μαρτίου όταν είχε επικρατήσει της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 στο ΓΣΠ, με επιστροφή στις επιτυχίες θα βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση.

Άλλα δύο σπουδαία ντέρμπι θα γίνουν με την επανέναρξη της δράσης στον Α’ όμιλο και σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 21 Απριλίου. Στο Αλφαμέγα στη Λεμεσό ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί την Πάφο σε καθοριστικής σημασίας ντέρμπι για τη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη, ενώ στην ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Ομόνοια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (5η αγωνιστική)

19:00 ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΦΟΣ(Cytavision)

19:00 ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ(Primetel)

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

19:00 ΑΡΗΣ-ΑΠΟΕΛ 19:00 ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΦΟΣ(Cytavision)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (6Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 30 Απριλίου

19:00 Απόλλων–ΑΕΚ (Cytavision)

Δευτέρα 1η Μαΐου

19:00 ΑΠΟΕΛ–Ομόνοια(Cablenet)

19:00 Άρης–Πάφος FC (Cytavision)