28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σούπερ ο Άρης…Συνέχισε από εκεί που τέλειωσε.Δεύτερο τρόπαιο με νίκη κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ(2-0)

Σούπερ ο Άρης…Συνέχισε από εκεί που τέλειωσε.Δεύτερο τρόπαιο με νίκη κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ(2-0)

By on 21 Ιουλίου, 2023 0 9337 Views

O Άρης άνοιξε τη νέα σεζόν όπως έκλεισε την περσινή: με τίτλο! Οι πρωταθλητές επικράτησαν της Ομόνοιας στο ΓΣΠ με 2-0, κατακτώντας το Σούπερ Καπ που είναι και το πρώτο στην ιστορία του!
Ο Μαγιαμπέλα άνοιξε το σκορ στο 21’ με εκπληκτικό γκολ, με τον Στεπίνσκι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με μεγαλύτερη για την Ομόνοια  το δοκάρι του Ανσαριφάρντ στο 83’.

Ο αγώνας, ο οποίος διεξήχθη ενώπιον 8.500 περίπου θεατών (η συντριπτική πλειοψηφία οπαδοί της Ομόνοιας), αποτέλεσε πρόβα για τις δύο ομάδες ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, καθώς ο Άρης αντιμετωπίζει την Τετάρτη (26/7) την ΜΠΑΤΕ κι η Ομόνοια την Πέμπτη (27/7) την Καμπάλα.

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησαν οι Μπράουν (30′) και Μεντιούμπ (58′), με τον Άγγλο να είναι ούτως ή άλλως νοκ-άουτ λόγω τιμωρίας από τον πρώτο αγώνα με την ΜΠΑΤΕ, κόντρα στην οποία οι Λεμεσιανοί θα διεκδικήσουν την πρώτη τους συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο.

ΑΡΗΣ: Άλβες, Μπρόρσον (46′ Μουσούντα), Μεντιούπ (58′ Καζού), Σανέ, Ουρόσεβιτς, Μπράουν (32′ Νίκολιτς), Σόκε, Σπόλιαριτς, Μπαγιαμπέλα (46′ Μπαμπίκα), Στεπίνσκι, Μοντνόρ (84′ Δημητρίου).
Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Καζού, Γιαντάλ, Μουσούντα, Δημητρίου, Νίκολιτς, Κορομά, Μπαμπίκα.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους (82′ Σίμιτς), Σιπριάνο, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Κούσουλος (62′ Μπασιρού), Κασάμα (69′ Χαραλάμπους), Λοΐζου (62′ Ζαχαρίου), Σεμέδο, Κακουλλής (46′ Μπέζους), Ανσαριφάρντ.
Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Λέζιακς, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Σίμιτς, Παναγιώτου, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Κυριακίδης, Μπέζους.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σπόλιαριτς, Μαγιαμπέλα / Κασάμα, Σεμέδο

ΣΚΟΡΕΡ: 21′ Μαγιαμπέλα, 90+3′ Στεπίνσκι
ΘΕΑΤΕΣ: 8000-9000
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης