2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ίντερ Μαϊάμι: «Επιστρατεύει» πτυσσόμενες κερκίδες για το ντεμπούτο του Μέσι

Ίντερ Μαϊάμι: «Επιστρατεύει» πτυσσόμενες κερκίδες για το ντεμπούτο του Μέσι

By on 12 Ιουλίου, 2023 0 13524 Views

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, η Ίντερ Μαϊάμι αποφάσισε να βάλει επιπλέον κερκίδες στο γήπεδό της προκειμένου να βρεθεί ακόμη περισσότερος κόσμος στο ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Γκαστόν Εντούλ αποκάλυψε πως η Ίντερ Μαϊάμι θα χρησιμοποιήσει δύο πτυσσόμενες κερκίδες (αντίστοιχες με αυτές που χρησιμοποιούνται στην F1) για το φιλικό κόντρα στην Κρουζ Αζούλ στο οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Λιονέλ Μέσι, με την φανέλα της αμερικανικής ομάδας στις 21 Ιουλίου.

Η χωρητικότητα του γηπέδου της είναι μόλις 18 χιλ. θεατών και με την προσθήκη των δύο αυτών εξεδρών το DRV PNK στέιντιουμ θα μπορέσαν να χωρέσει ακόμη τρεις χιλιάδες άτομα. Φυσικά, αυτό το νούμερο είναι πολύ μικρό για να ικανοποιήσει, έστω και στο ελάχιστο, την δίψα του κόσμου, ωστόσο θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να τον παρακολουθήσει.

Η Ίντερ Μαϊάμι σκέφτεται μάλιστα να δώσει κάποια παιχνίδια και στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, που έχει χωρητικότητα 80 χιλ. θεατών, όμως αυτό δεν θα είναι εύκολο να γίνει σύντομα λόγω των παιχνιδιών NFL, που διεξάγονται εκεί, αλλά και των υπόλοιπων event. Ίσως κάποιο ματς του Κυπέλλου στο μέλλον.