30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όλοι στο ΑΠΟΕΛ προσδοκούν πρόκριση(δηλώσεις και φωτογραφίες από την αναχώρηση της αποστολής)

Όλοι στο ΑΠΟΕΛ προσδοκούν πρόκριση(δηλώσεις και φωτογραφίες από την αναχώρηση της αποστολής)

By on 1 Αυγούστου, 2023 0 1225 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ , Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ, πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Σερβία, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με τη Βοϊβοντίνα, για τον β’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
Όλα όσα είπε:
«Οι προσδοκίες όλων στο  AΠΟΕΛ και αυτό που θέλουμε να εξυπηρετήσουμε είναι η πρόκριση. Είμαστε μια ομάδα που όλοι οι αρμόδιοι έχουν θέσει ως στόχος την επιστροφή μας στους ομίλους. Το είπε και ο πρόεδρος και ο προπονητής. Είμαστε η ομάδα που έχουμε εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Ευρώπη περισσότερες φορές και θέλουμε να προσθέσουμε άλλη μία. Οτιδήποτε αγωνιστικό μπορείτε να ρωτήσετε τον Σα Πίντο. Όσον αφορά για τον Σατσιά που είναι εκτός λόγω πειθαρχικού μπορεί να σας το απαντήσει ο προπονητής στη διάσκεψη τύπου, όπως και για την απόκτηση του αριστερού μπακ. Είναι ο άμεσα αρμόδιος να σας απαντήσει».

Το AΠΟΕΛ  αναχώρησε για το Νόβι Σαντ της Σερβίας, εκεί όπου την Πέμπτη (3/8) θα κοντραριστεί με τη Βοϊβοντίνα για τη ρεβάνς του 2-1 του ΓΣΠ, στο πλαίσιο της β’ προκριματικής φάσης του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν ως μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο να…τελειώσουν τη δουλειά και να επιστρέψουν με το εισιτήριο της γ’ φάσης της διοργάνωσης!
Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος έμεινε ο Γιάννης Σατσιάς.
Δείτε φωτοτορερποτάζ: