28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • Featured
  • Δεν θα μας επηρεάσει η ζέστη δηλώνει ο προπονητής της Ράκοφ

Δεν θα μας επηρεάσει η ζέστη δηλώνει ο προπονητής της Ράκοφ

By on 14 Αυγούστου, 2023 0 163 Views

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της Ράκοφ, Dawid Szwarga, ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με τον Άρη για τον Γ’ Προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Στράτος Σβάρνας

Το αρχικό σχόλιο του Dawid Szwarga:

“Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι ποιοτική ομάδα ο Άρης”.

Σε ερώτηση για το ποιους παίκτες του Άρη ξεχώρισε: “Έχει πολύ καλούς παίχτες ο Άρης. Υπάρχουν 2-3 παίκτες που ξεχώρισα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω ονομαστικά”.

Για το αν τον φοβίζει η ζέστη: “Θα έχει αρκετή ζέστη, περισσότερη από τα προηγούμενα παιχνίδια. Υπήρχε και στο Αζερμπαϊτζάν ζέστη. Ωστόσο αυτό δεν θα μας επηρεάσει, διότι έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση οι παίκτες μου”.

Ο Στράτος Σβάρνας ανέφερε:

“Ήρθαμε να παίξουμε μια πολύ καλή ομάδα. Το είδαμε στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο ήταν αρκετά δύσκολο. Είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ ο Άρης”.

Σε ερώτηση για το αν θα προκριθούν οι Ελληνικές ομάδες: Αφού πρώτα έδωσε συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό από οπαδική βία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, σχολίασε…

”Θα υπάρχει ένταση στα ματς με Ζάγκρεμπ. Νομίζω είναι δύσκολο για προβλέψεις. Ο Παναθηναϊκός αν παίξει όπως της Αθήνα θα περάσει. Στο ματς του ΠΑΟΚ όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση. Από κει και πέρα, ο Άρης έχει μικρό προβάδισμα, ελπίζω να το κρατήσει. Τέλος ο Ολυμπιακός κέρδισε στην έδρα του και έχει με τη σειρά του το πλεονέκτημα. Έχει βαρύ όνομα και ιστορία στην Ευρώπη και αυτό παίζει ρόλο”.