14 Οκτωβρίου, 2024
  • 14 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συνέχεια με δύο φαβορί αλλά και πιθανές παγίδες πρεμιέρας.Απόλλωνας-Οθέλλος, Ανόρθωση-Εθνικός Άχνας(όλο το πρόγραμμα )

Συνέχεια με δύο φαβορί αλλά και πιθανές παγίδες πρεμιέρας.Απόλλωνας-Οθέλλος, Ανόρθωση-Εθνικός Άχνας(όλο το πρόγραμμα )

By on 19 Αυγούστου, 2023 0 169 Views

Με τον αγώνα της Πάφου κόντρα στην Καρμιώτισσα άρχισε το πρωτάθλημα Cyta 2023 και σήμερα 19/8 παίρνουν σειρά άλλες 4 ομάδες για την δική τους πρεμιέρα. Όπως και χθες έτσι και σήμερα οι γηπεδούχοι είναι φαβορί αλλά πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και οι φιλοξενούμενοι θέλουν να είναι οι πρώτες εκπλήξεις. Οι οπαδοί του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης διψούν να δουν τις ομάδες τους στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι και θα έχουν μαζική παρουσία στο Αλφαμεγα και στο Α. Παπαδόπουλος για να στηρίξουν την προσπάθεια των ομάδων τους να αρχίσουν με το δεξί το νέο πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Οθέλλο που επέστρεψε στην Α΄ κατηγορία μετά από κάποια χρόνια. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη με μια εμφάνιση που θα δείξει στον κόσμο τους ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο άγνωστος Οθέλλος θα προσπαθήσει για κέρδος-έκπληξη .

Στην έδρα της η Ανόρθωση παρά τις σημαντικές απουσίες και στις τρεις γραμμές της παραμένει το φαβορί απέναντι στον Εθνικό που γύρισε στην Α΄ κατηγορία μετά από ένα μικρό  διάλειμμα και που έβγαλε μια καλή εικόνα στα φιλικά. Αναμένεται ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους προσδοκίες. Η κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη αλλά ο κόσμος των γηπεδούχων θέλει να δει το πρώτο επίσημο δείγμα της νέας Ανόρθωσης που κτίζεται φέτος και θέλει το πρώτο δείγμα να είναι θετικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 18 Αυγούστου

Πάφος FC – Καρμιώτισσα 3-0

Σάββατο 19 Αυγούστου

20:00 Ανόρθωση – Εθνικός Άχνας (Cablenet)

20:00 Απόλλων – Οθέλλος Αθηαίνου (Cytavision)

Κυριακή 20 Αυγούστου

20:00 ΑΕΖ Ζακακίου – ΑΠΟΕΛ (Cytavision)

Δευτέρα 21 Αυγούστου

20:00 Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΕΛ (Cytavision)

20:00 Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα (Primetel)

20:00 Άρης – ΑΕΚ (Cytavision)