29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα

ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα

By on 23 Αυγούστου, 2023 0 343 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα κόντρα στην Γάνδη για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Τους παίκτες εκπροσωπεί ο Ντιεμερσί Εντογκαλά.

Αναλυτικά:

Τοποθέτηση Σα Πίντο:

«Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, είναι μία ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και συνθήκες για να δουλέψεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αποτέλεσμα. Βέβαια είμαστε σε καλή κατάσταση, ερχόμαστε από 5 σερί νίκες. Είμαστε πολύ θετικοί και θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι».

Για το αν θεωρεί θετικό ή αρνητικό το γεγονός πως γνωρίζει το Βέλγικο πρωτάθλημα:  «Είναι διαφορετικές εποχές σε σχέση με τον καιρό που ήμουν εδώ. Πέρασα μια πολύ καλή εποχή με την Σταντάρ Λιέγης, είχαμε πολύ καλή περίοδο, παλέψαμε για το πρωτάθλημα και είμαι περήφανος για την πορεία της Σταντάρ. Λόγω και αυτού του δεσίματος αλλά και γιατί του αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζετε στο Βέλγιο συνεχίζω να το παρακολουθώ. Δεν θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι υψηλότερη στα rankings, σε προϋπολογισμό, η προϊστορία δεν είναι με το μέρος μας. Ωστόσο έτσι μεταφέρεται και η πίεση προς τον αντίπαλο. Όλα αυτά αφορούν όμως την περίοδο πριν τον αγώνα».

Για τα πλεονεκτήματα της βελγικής ομάδας/Επιθετικά είναι γρήγορη ομάδα, παίζει με διαφορετικά συστήματα. Έχει εμπειρία. Σκοράρει από στημένες φάσεις. Να δείξουμε αυτοπεποίθηση, να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα”

“Έχω και εγώ τη δική μου ιστορία στα πλέι οφ. Το ΑΠΟΕΛ είναι μακριά από τους ομίλους τα τελευταία χρόνια. Είχαμε την ευθύνη να κερδίσουμε στα προηγούμενα ματς. Τώρα έχουμε το όνειρο, την επιθυμία. Δεν έχουμε εμείς την πίεση. Να πιστέψουμε στη νίκη”

Εντογκαλά:

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ντογκάλα στη διάσκεψη τύπου του ΑΠΟΕΛ ενόψει του ματς απέναντι στη Γάνδη…

Αρχικά..

“Αύριο είναι ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Σε αυτά τα παιχνίδια όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε αύριο ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για το ότι έχει αγωνιστεί στην Γάνδη..

“Είναι πάντα μια ειδική περίπτωση να αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες που φόρεσες την φανέλα”

Για το είχε κάποια επικοινωνία με τον αντίπαλο προπονητή…

“Όχι’