28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Ήταν δικό μου λάθος τακτικής στο Α΄ημίχρονο.Θα δώσουμε τα πάντα στον επαναληπτικό.Τώρα σκεφτόμαστε την Δόξα

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Ήταν δικό μου λάθος τακτικής στο Α΄ημίχρονο.Θα δώσουμε τα πάντα στον επαναληπτικό.Τώρα σκεφτόμαστε την Δόξα

By on 25 Αυγούστου, 2023 0 290 Views

  

   

Ο τεχνικός του Άρη Αλεξέι Σπιλέφκσι μίλησε στα ΜΜΕ μετά τον πρώτο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Σλόβαν και την ήττα με 2-1.

Πρώτο σχόλιο: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί. Ήταν δικό μου λάθος, λάθος τακτικής. Κάναμε κρίσιμα λάθη όμως είναι και αυτά σε μία διαδικασία μάθησης αφού είμαστε νέα ομάδα. Μας πίεσε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Η εικόνα του Β’ ημιχρόνου με αφήνει ικανοποιημένο. Στο τέλος όμως χάσαμε. Θα δω στα μάτια τους παίκτες μου για να δω ποιοι θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα στην Λεμεσό. Θέλω να πω στον κόσμο ότι θα δώσουμε τα πάντα στον επαναληπτικό.

Αν επηρέασε η ατμόσφαιρα: «Ασφαλώς μας επηρέασε όμως είμαι χαρούμενος που έχουμε αυτά τα παιχνίδια. Είναι μέρος της διαδικασίας ανάπτυξης της ομάδας και οι εμπειρίες είναι εκεί και μαθαίνουμε. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο όμως το πληρώνεις και δεν πρέπει να τα κάνουμε. Και εγώ κάποτε ξεχνάω ότι πετύχαμε φανταστικά πράγματα και στεναχωριέμαι σε μία ήττα. Πλέον σκεφτόμαστε την Δόξα».

Για τον Μπάμπικα: «Δέχτηκε κτύπημα στο κεφάλι και ζαλιζόταν γι΄αυτό έγινε αλλαγή. Θα δούμε την κατάσταση του».

Για την παρουσία του Στεπίνσκι: «Βρίσκεται σε καλό δρόμο μετά το σοβαρό τραυματισμό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια του. Θέλω να πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται».