7 Οκτωβρίου, 2024
  • 7 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τον κόσμο της και ενισχυμένη για τη δεύτερη νίκη η Ανόρθωση

Με τον κόσμο της και ενισχυμένη για τη δεύτερη νίκη η Ανόρθωση

By on 26 Αυγούστου, 2023 0 366 Views

Με προπόνηση την Παρασκευή το αππογευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον σημερινό αγώνα (26/8, 20:00 Cytavision)

Με εξαίρεση τον Κάργα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ομάδα, οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι.

Η «Κυρία» είναι το φαβορί απέναντι στον Οθέλλο και πάει με καλή ψυχολογία στο «Αμμόχωστος» αλλά θα χρειαστεί σοβαρότητα και καλή απόδοση από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Γκαγιέγο είδε τη ομάδα να δουλεύει πολύ καλύτερα με τον Καστέλ στο γήπεδο και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην  εντεκάδα αφού είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση μετά από μία εβδομάδα.Στην διάθεση του προπονητή είναι και ο Τιουνέ ενώ σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας είναι και οι Τσίκο-Γκασάμα με τις επιλογές στην επιθετική γραμμή να είναι περισότερες

Πιθανόν να γίνει και κάποια διαφοροποίηση στα άκρα της μεσαίας γραμμής αφού με Κορέια και Φερέιρα δεν ήταν τόσο επιθετική η Ανόρθωση. «Παίζει» το σενάριο να μετακινηθεί σε ρόλο ακραίου ο Γουαρίς σε σχέση με τον αγώνα με τον Εθνική ενώ θέση διεκδικούν οι Παρούτης, Τσίκο.

Στην άμυνα δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι μέχρι να γυρίσει ο Κάργας εκτός αν επιστρέψει στην θέση του Κορέια.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης θα δώσει ξανά βροντερή παρουσία και οι παίκτες δεν θα νιώθουν ξένοι στο Αμμόχωστος και ξλερουν ότι ο Οθέλλος δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος οπότε πάνε με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα για να πετύχουν το 2Χ2.