13 Οκτωβρίου, 2024
  • 13 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όταν βρίσκεις ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όταν βρίσκεις ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2023 0 572 Views

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ ο τεχνικός της Ομόνοιας Σωφρόνης Αυγουστή.

Τι είπε: 

“Δυο διαφορετικά ημίχρονο. Υστερήσαμε στην πρώτη πάσα και στις ευκαιρίες που βρήκαμε. Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός. Μπορούσαμε στο τέλος για τους τρεις βαθμούς. Βρήκαμε μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έγινε προσπάθεια από τα παιδιά. Όταν δεν βάζεις τις ευκαιρίες που βρήκες στο α’ μέρος καλύτερα να μην χάσεις. Πρέπει να τελειώνουμε κάποιες φάσεις με καλύτερο τρόπο και να έχεις καλύτερη συνέχεια. Έχουμε ένα ρόστερ που πρέπει να δουλεύουμε ατομικά και ομαδικά για να το βελτιώσουμε”

Τι είπε στη διάσκεψη τύπου: 
 

“Είχαμε ρυθμό στο πρώτο μέρος. Μπορούσαμε για γκολ. Στο β΄μέρος φανήκαμε άτυχοι και μείναμε με 10 παίκτες. Αλλάξαν πολλά στην λειτουργία της ομάδας. Μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Βλέπουμε την συνέχεια. Ευχαριστούμε και το κόσμο. Όταν βρίσκεις ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε πλέον Άρη”

“Είμασταν συγκεντρωμένοι σ΄ αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα κάποιες προπονήσεις γίνονται και με 10 παίκτες. Βρεθήκαμε να παίζουμε και 10 παίκτες και με 9. Να γινόμαστε πιο επιθετικοί στον αγώνα μας. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου”

“Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους παίκτες για τις ενέργειες τους. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο”