28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Είμαι θυμωμένος. Το ποδόσφαιρο εξαρτάται και από άλλους παράγοντες.Η Πάφος το μεγάλο φαβορί για τον τιτλο

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Είμαι θυμωμένος. Το ποδόσφαιρο εξαρτάται και από άλλους παράγοντες.Η Πάφος το μεγάλο φαβορί για τον τιτλο

By on 17 Σεπτεμβρίου, 2023 0 8035 Views

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι παραχώρησε σύντομη δήλωση στη Cytavision έχοντας παράπονα για τη διαιτησία μετά το 1-1 με την Πάφο.

“Είμαι θυμωμένος. Το ποδόσφαιρο δεν εξαρτάται μόνο από τις οδηγίες μου και από τους παίκτες μου αλλά και από άλλους παράγοντες. Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για αυτό γιατί είμαι συναισθηματικός όμως όλοι είδανε τι έγινε σήμερα. Ήμασταν καλύτεροι. Η Πάφος είναι τοπ ομάδα όμως οι ευκαιρίες τους ήταν από στημένες μπάλες και κάποιος τους έδινε αυτά τα στημένα. Πρέπει να κάνουμε αποθεραπεία και να προχωρήσουμε τώρα”

Στη συνέχεια στη διάσκεψη Τύπου ανέφερε:

“Δεν θέλω να πω πολλά λόγια γιατί είμαι λίγο φορτισμένος. Σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς από μια πολύ ποιοτική ομάδα που για μένα είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Έχουν πολλή ποιότητα όμως καταφέραμε να τους ελέγξουμε και οι ευκαιρίες τους προήλθαν από ιδιαίτερες συνθήκες. Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου γιατί παίξανε με πολύ ένταση παρά τα πολλά παιχνίδια που δώσαμε. Στην Πράγα θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το Κυπριακό ποδόσφαιρο”

Για το Ευρωπαϊκό ματς και για τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής και αν θα είναι διαθέσιμοι την Πέμπτη… 

“Είμαστε περήφανοι, όμως τώρα είμαι πολύ θυμωμένος για τους δύο βαθμούς που χάσαμε σήμερα και δεν μπορώ να σκεφτώ το παιχνίδι στην Πράγα. Όσο αφορά τους Μουσούντα, Μποάκι και Μουσούντα ελπίζω να επιστρέψουν. Ο Ουρόσεβιτς έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Είδατε και τον Μπαμπίκα και τον Στρούσκι που χρησιμοποιήσαμε για 45 λεπτά. Αυτό έγινε γιατί θα τους χρειαστούμε και την Πέμπτη”