19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Δοκάρια ο Άρης ,γκολ και νίκη η Μπέτις

By on 26 Οκτωβρίου, 2023 0 762 Views

Μπορεί να τα βάζει με την τύχη του. Ο Άρης ήταν πολύ καλά στημένος κόντρα στην Μπέτις, ωστόσο ηττήθηκε με 1-0 για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, σε ματς στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» και σαφώς άξιζε κάτι καλύτερο.

Σε μερικά δευτερόλεπτα έγιναν όλα για να…ηττηθεί η ομάδα του Σπιλέφσκι καθώς είχε δοκάρι και στην επόμενη φάση οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ, ενώ είχαν δεύτερο δοκάρι στο 88’.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπαμπίκα είχε τεράστια ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, αφού ντρίμπλαρε τον εξερχόμενο Σίλβα, όμως το πλασέ του απομακρύνθηκε προ της γραμμής σε κόρνερ, από τον Πετσέλα. Κάπως έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Στην επανάληψη, οι περσινοί πρωταθλητές φάνηκαν άτυχοι αφού σε λίγα δευτερόλεπτα έγιναν όλα και ήρθε το γκολ νίκης από τους Ισπανούς.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι στο 74’ σε μια αντεπίθεση, βρήκαν δοκάρι σε προσπάθεια του Μαγιαμπέλα και στην αμέσως επόμενη φάση, ο Πέρεζ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Η μπάλα έφτασε στον Ισπανό μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του Ντιαό.

Στο 88’ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρήκε και δεύτερο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Σπόλιαριτς.

Πλέον, με αυτή τη νίκη η Μπέτις ανεβαίνει στους έξι βαθμούς, ενώ ο Άρης παραμένει στους τρεις.

Άρης (Σπιλέφσκι): Βανά Άλβες, Μποακί (26′ Καζού), Μουσούντα, Γιαγκό, Ουρόσεβιτς, Ζόκε, Στρούσκι (62′ Μπράουν), Μπένγκτσον (85′ Σπόλιαριτς), Μαγιαμπέλα (85′ Μοντνόρ), Μπαμπίκα, Γκομίς (85′ Στεπίνσκι)

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Δημητρίου, Μπρόρσον

Ρεάλ Μπέτις (Πελεγκρίνι): Ρουί Σίλβα, Ρουιμπάλ, Πετσέλα, Ρόκα, Βινίσιους, Ροντρίγκεζ, Καρβάλιο (79′ Γκουαρδάδο), Πέρεζ (79′ Ινγκλέσιας), Ενρίκε (72′ Ίσκο), Ελζαζούλι (89′ Ρόδι), Χοσέ (72′ Ντιαό)

Στον πάγκο: Μπράβο, Βιέτες, Μπελερίν, Μιράντα, Σουάρες, Σορότσε, Φερνάντες

ΣΚΟΡΕΡ: Πέρεζ (74′)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπέγκτσον, Γκομίς/ Πέρεζ, Γκουαρδάδο

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 4.000

Διαιτητής: Filip Glova (Σλοβακία)

Βοηθοί: Daniel Polacek, Peter Bednar (Σλοβακία)

Τέταρτος: Boris Marhefka (Σλοβακία)

VAR: Michal Ocenáš (Σλοβακία)

AVAR: Edwin Van De Graaf (Ολλανδία)