19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν φόρτσαρε αλλά κέρδισε τον Οθέλλο και έπιασε κορυφή ο Άρης

Δεν φόρτσαρε αλλά κέρδισε τον Οθέλλο και έπιασε κορυφή ο Άρης

By on 30 Οκτωβρίου, 2023 0 919 Views

Χωρίς να φτάσει σε ψηλό επίπεδο απόδοσης, ο Άρης  πέρασε νικηφόρα από το «Αμμόχωστος», επικρατώντας του Οθέλλου με 1-0 για την 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος κι έπιασε το ΑΠΟΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το γκολ του Καζού στο 32’ ήταν αυτό που έκρινε το ματς, το οποίο είχε λιγοστές φάσεις, οι πλείστες από την ομάδα της Λεμεσού.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 11ο λεπτό ο Μοντνόρ από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ με τον Ταουντούλ να κάνει τεράστια απόκρουση, αφού είχε και αρκετά σώματα μπροστά του που εμπόδιζαν το οπτικό του πεδίο. Ο Άρης είχε διπλή φάση στο 18ο λεπτό με τους Μαγιαμπέλα και Μπαμπίκα να μην μπορούν να νικήσουν τον Ταουντούλ που και στις δυο περιπτώσεις απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 25ο λεπτό ο Μαμαντού πάτησε τον Μαγιαμπέλα, με τον Θεουλή να πηγαίνει στο VAR αλλά ορθά να μην δίνει πέναλτι αφού ο παίκτης του Οθέλλου πρώτα έδιωξε την μπάλα και μετά ακολούθησε το πάτημα .

Στο 32ο λεπτό ο Καζού άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ μετά από λάθος του Ράμος που δεν κατάφερε να βρει την μπάλα μετά από γύρισμα του Στεπίνσκι.

2 λεπτά μετά ο Σούτο θα μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά από καλή θέση δεν βρήκε καλά την μπάλα και σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 41ο λεπτό ο Ποπέσκου έπιασε το σουτ, αλλά κέρδισε μόνο ένα κόρνερ.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 46ο λεπτό ο Στεπίνσκι έκανε ένα συρτό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα έξω.

Στο 53ο λεπτό ο Μοντντόρ από καλή θέση έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 66ο λεπτό, ο Μαγιαμπέλα έφερε την μπάλα στο αριστερό του πόδι, έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ήταν άστοχο.

Ο Άρης στο 74ο λεπτό έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία. Ο Σάβο υποδέχτηκε στην περιοχή την μπάλα μετά από λανθασμένο γύρισμα παίκτη του Οθέλλου και ενώ είχε τον χώρο και τον χρόνο έκανε ένα άστοχο πλασέ. Στο 84΄ο Σπόλιαριτς από πλάγια θέση έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Ταουντούλ να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 90΄έγινε η σέντρα στην περιοχή, ο Καζού ήρθε από πίσω αλλά ήταν άστοχος.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Γιάνσεν, Κυριάκου, Ράμος, Σούτο, Ποπέσκου (69′ Μπραμπίγια), Χατζηπασχάλης (38′ Σταμούλης), Γιάσο, Μαμαντού (69′ Πέρεθ), Ανάνγκ, Ουεσλάτι.
Στον πάγκο: Τζιακουρής, Παναγιώτου, Σταμούλης, Μπραμπίγια, Κατσιάτη, Καστάνας, Πέρεθ, Μίτσης, Βενιζέλου, Ιωάννου, Κορίνους. 
ΑΡΗΣ: Βανά Άλβες, Μουσούντα, Μπρόρσον, Γιαγκό, Καζού, Στρούσκι (69′ Σόκε), Νίκολιτς, Μοντνόρ (82′ Σπόλιαριτς), Μαγιαμπέλα (69′ Σανέ), Μπαμπίκα (46′ Σουμάνσκι), Στεπίνσκι (58′ Ζακάρια).
Στον πάγκο: Σοφρωνίου, Ζάντρο, Γιαντάλ, Μπένγκτσον, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Σανέ, Ζακάρια, Σόκε, Ουρόσεβιτς, Σουμάνσκι. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ποπέσκου, Μαμαντού (3η) / Μουσούντα (3η), Νίκολιτς, Σουμάνσκι, Γιαγκό

ΣΚΟΡΕΡ: 32′ Καζού
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
VAR: Fourneau Francesco
AVAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας