27 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 27 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Copa Libertadores: Μπορεί να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το Μπόκα – Φλουμινένσε

Copa Libertadores: Μπορεί να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το Μπόκα – Φλουμινένσε

By on 3 Νοεμβρίου, 2023 0 403 Views

Ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες θα διεξαχθεί στο «Μαρακανά» (04/11) αλλά η CONMEBOL εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών!

Οι εικόνες βίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο δεν έχουν σταματήσει και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη.

Οπαδοί της Φλουμινένσε κυνηγούν οπαδούς της Μπόκα και κάθε Αργεντινό που συχνάζει στις παραλίες της Κοπακαμπάνα. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα αργεντίνικα Μέσα, η προσέλευση των οπαδών της Μπόκα στη Βραζιλία θα φτάσει σε ακραία επίπεδα. Σύμφωνα με το «ESPN» της Αργεντινής, περίπου 100.000 είναι οι οπαδοί των «Xeineizes»αναμένεται να βρεθούν στο Ρίο την ημέρα του αγώνα.

Επιπλέον, η βραζιλιάνικη αστυνομία καταστέλλει και συλλαμβάνει οπαδούς της Μπόκα που απλά υπερασπίζονται τον εαυτό τους. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και ο πρέσβης της Αργεντινής έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι συνομιλεί με αξιωματούχους της Βραζιλίας για να βρεθεί τρόπος να δοθεί ένα τέλος σε αυτό.

Εν μέσω αυτής της κατάστασης, η CONMEBOL σκέφτεται να πάρει ένα ισχυρό μέτρο για τον τελικό του Σαββάτου (04/11). Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN Martin Souto, η Συνομοσπονδία σκέφτεται να διοργανώσει τομ τελικό του Copa Libertadores κεκλεισμένων των θυρών.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον αναστείλει ή να τον μεταφέρει σε άλλο γήπεδο, όπως συνέβη το 2018 με τη μονομαχία μεταξύ Μπόκα και Ρίβερ που ορίστηκε στη Μαδρίτη.