19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Νάπολι – Ίντερ 0-3: Θρίαμβος στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και μήνυμα… τίτλου

Νάπολι – Ίντερ 0-3: Θρίαμβος στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και μήνυμα… τίτλου

By on 4 Δεκεμβρίου, 2023 0 349 Views

Η Ίντερ υπέταξε την πρωταθλήτρια Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με 3-0 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie Α, ούσα στο +2 από τη Γιουβέντους. Στο -11 από την κορυφή οι Παρτενοπέι.

Εμφάνιση… πρωταθλήτριας από την Ίντερ ! Οι Νερατζούρι «πάτησαν» τη Νάπολι  στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και πήραν σπουδαίο «διπλό» με 3-0. Οι Μιλανέζοι επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, καθώς είναι στο +2 από τη  Γιουβέντους , ενώ η κάτοχος του τίτλου έχει μείνει στην τέταρτη θέση και στο -11.

Οι Παρτενοπέι είχαν την πρώτη καλή στιγμή του ματς στο 3′, όταν ο Ζόμερ έκανε εκπληκτική επέμβαση σε σουτ του Ελμάς εκτός περιοχής. Στο 35′ ο Πολιτάνο με δυνατό σουτ εκτός περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι Μιλανέζοι άνοιξαν το σκορ στο 44′. Ο Ντιμάρκο έβγαλε τη σέντρα, ο Ντάμφρις έκανε κεφαλιά πάσα και ο Μπαρέλα με μια απλή επαφή έστρωσε την μπάλα στον Τσαλχάνογλου, ο οποίος με φανταστικό σουτ στην κίνηση τίναξε τα δίχτυα του Μέρετ για το 0-1.

Στο 57′ ο Οσιμέν έπεσε στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Ατσέρμπι και στη συνέχεια της φάσης ο Ζόμερ νίκησε τον Κβαρατσχέλια. Η Ίντερ διπλασίασε το προβάδισμα της στο 61′. Ο Λαουτάρο έκανε το γύρισμα, ο Μπαρέλα άδειασε Όστιγκααρντ – Νέιταν και με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μέρετ.

Από εκεί και πέρα οι Νερατζούρι πήραν τον πλήρη έλεγχο του ματς. Στο 67′ ο Ντάμφρις έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Λαουτάρο αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι βρήκε και τρίτο γκολ, στο 84′. Ο Μπαρέλα έβγαλε τη διαγώνια μπαλιά, ο Κουαδράδο έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Τουράμ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 και τελείωσε το ματς.

Νάπολ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Έστιγκαρντ, Νατάν (87′ Τζερμπίν), Έλμας (75′ Λίντστρεμ), Λομπότκα (75′ Ζιελίνσκι), Ανγκισά, Πολιτάνο (68′ Ρασπαντόρι), Όσιμεν, Κβαρατσχέλια

Ίντερ: ΖόμερΝταρμιάν (86′ Μπίσεκ), Ντε Φράι (18′ Αουγκούστο), Ατσέρμπι, Ντάμφρις (77′ Κουαδράδο), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν (77′ Φρατέζι), Ντιμάρκο, Τουράμ (86′ Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες

Βαθμολογία Serie A

serie a table