19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Πραγματικά είμαι περήφανος για την ομάδα.Οι παίκτες πίστεψαν στο πλάνο(τι τους είπε στο ημίχρονο)

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Πραγματικά είμαι περήφανος για την ομάδα.Οι παίκτες πίστεψαν στο πλάνο(τι τους είπε στο ημίχρονο)

By on 16 Δεκεμβρίου, 2023 0 489 Views

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης μετά το τέλος του αγώνα με τον Οθέλλο… 

Αρχικά είπε στη Cablenet…
“Θέλω να συγχαρώ την ομάδα και τον κόσμο. Είναι σημαντική και πρέπει να την απολαύσουμε… Χαίρομαι πάρα πολύ που η ομάδα πιστεύει και δεν τα παρατάει ποτέ. Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και δείχνει πόσο πιστεύει για τη νίκη. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου παρά τις πολλές απουσίες που μας στοιχίζουν, υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα. Πραγματικά είμαι περήφανος.Όλοι οι παίκτες ξέρουν ότι όταν μπουν στο γήπεδο πρέπει να τα δίνουν όλα.Είτε από την αρχή είτε αλλαγή…Ξέρουν ότι αυτοί που θα βγούν δεν σημαίνει ότι είναι κακοί αλλά κάτι θέλουμε να το κάνουμε καλύτερο.Είοπαμε στο Τσίκο ότι κανένας πάικτης δεν είανι πάνω από την ομάδα ,Μπήκε αλλαγή και έδειξε ότι το κατάλβε όπως όλοι οι παίκτες ». 

Στη συνέχεια στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη…


Τα στοιχεία άλλαξαν και έφεραν την ανατροπή και τη νίκη; 
“Στο τέλος της ημέρας τις τακτικές τις κάνουν καλές οι αποδόσεις των ποδοσφαιριστών. Όταν γίνει κάτι καλά είναι οι ποδοσφαιριστές που το κάνουν και όχι οι προπονητές. Πιστεύω ότι η συζήτηση στ’ αποδυτήρια ήταν κάτι που άλλαξε τον αγώνα. Αυτό που είπα ήταν να έχουμε τη συνέχεια και να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε στο α’ ημίχρονο, καθώς υπήρχαν 3-4 κλασσικές ευκαιρίες, να ξεχάσουν ότι ήταν ένας παίκτης λιγότερος και ότι έχανε η ομάδα και να συνεχίζαμε το σχέδιο παιχνιδιού. Ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα θα έφτιαχνε ευκαιρίες και είχα ζητήσει καλύτερη τελική προσπάθεια. Έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ και ξέραμε ότι για το επόμενο θα μας βοηθούσε πολύ ο κόσμος. Είναι πολύ ωραίο αυτό που δημιουργείται μεταξύ του κόσμου και των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα μοιάζει με αυτό που ψάχνω στο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος που βλέπω τους παίκτες να πιστεύουν ότι είναι αυτός ο τρόπος που πρέπει να έχουν. Έχουν πιστέψει στο πλάνο”.

Η Ανόρθωση συνέχεια βρίσκει εμπόδια, σήμερα ήταν η κόκκινη και άλλα παιχνίδια τραυματισμοί. Ποιο είναι το κλειδί για να πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές, να αποδίδουν τόσο καλά και να είναι πιστοί στο πλάνο:
“Πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους πως είναι και πιστεύουν στον πλάνο της ομάδας, εμείς ως τεχνικοί της ομάδα τους λέμε διάφορα πράγματα όπως τι να περιμένουν από τον επόμενο αγώνα και όταν αυτά ξεκινήσουν να συμβαίνουν στον επόμενο αγώνα τότε μπαίνουν και οι ποδοσφαιριστές στη σκέψη να καταλάβουν ότι είναι σωστός δρόμος που παίρνει ομάδα άρα ακολουθούν και αυτοί με τη σειρά τους”.