8 Οκτωβρίου, 2024
  • 8 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Stoiximan Super League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ σε Περιστέρι και Τρίπολη

Stoiximan Super League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ σε Περιστέρι και Τρίπολη

By on 17 Δεκεμβρίου, 2023 0 486 Views

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Άρης – ΟΦΗ και Λαμία – Βόλος τα άλλα σημερινά ματς για την 14η αγωνιστική.

Άρης – ΟΦΗ

Το κυριακάτικο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανοίγει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 15:00 με τον Άρη που ψάχνει την επιστροφή στις νίκες να υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Μελ στον πάγκο των Κρητικών.

Ο Ακης Μάντζιος υπολογίζει και πάλι στον Ρουπ, ενώ εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Παναγίδης, Φεράρι, Μανού Γκαρσία, Ματαρίτα και Πάβιτσιτς. Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Ουντομπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζαν Ζουλς, Ρουπ, Ντζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντεζ, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος.

Ο Καρώ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο τιμωρημένος Μεγιάδο. Η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Αμπάντα, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Βούρος, Γκαγέγος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Τοράλ, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Στις 17:30 στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει σε τροχιά κορυφής αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα, ο οποίος έκλεισε τον πρώτο γύρο με δύο νίκες που τον ανέβασαν στην πρώτη εξάδα.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στον τιμωρημένο Ρεγκίς και στους τραυματίες Γκρόζντανιτς και Σουρλή, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν. Η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Ζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Μάντζης, Καλτσάς.

Απώλεια στο… παρά ένα είχαν στον ΠΑΟΚ καθώς νοκ άουτ τέθηκε ο Τάισον λόγω ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν και για αυτό δεν κατάφερε να προπονηθεί. Ετσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον άφησε εκτός αποστολής, όπως και τον Α. Ζίβκοβιτς που δεν έπαιξε ούτε στο πρόσφατο 4-2 επί της Ελσίνκι. Η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους εξής: Κοτάρσκι,Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτε, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Λαμία – Βόλος

Δύο ώρες αργότερα (19:30) στη Λαμία η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Βόλο. Το σύνολο της Φθιώτιδας πραγματοποίησε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο απέχοντας μόλις ένα βαθμό από τη ζώνη των play-offs, ενώ ο Βόλος με τον Λόπεθ στον πάγκο έχει καταφέρει να μαζέψει βαθμούς και να αναπνεύσει.

Για τη Λαμία δεν υπολογίζονται οι Πάβλοβετς, Νούνιες, Γιαννούτσος, Μούλα και Τσιλιανίδης. Από την άλλη επιστρέφει τόσο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος όσο και ο Σιμόν. Η αποστολή: Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Κοντονίκος.

Οι Λούνα και Μπαριέντος δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και παραμένουν εκτός. Γνωστές είναι και οι απουσίες των γκολκίπερ Σιαμπάνη και Παπαδόπουλου με συνέπεια ο νεαρός Καλαμπούκας να πλαισιώνει τον Κόστιτς στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε και ο Τάχατος. Η αποστολή του Βόλου: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Αλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Καραγιάννης, Μεταξάς, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ενγκίν, Κορνέτ, Γκαρσία, Μωραϊτης, Ντέλετιτς, Κίτσος, Μύγας.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα της Κυριακής κλείνει στις 20:30 στο Περιστέρι, όπου ο Παναθηναϊκός ψάχνει το διπλό για να διατηρηθεί στην κορυφή, απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος έχει πάρει ανάσες βαθμολογικά μετά το κακό ξεκίνημά του προερχόμενος από τρεις σερί ισοπαλίες.

Οι Τζοβάρας, Αντζιέλσκι και Τσακμάκης δεν είναι διαθέσιμοι για τον Ατρόμητο. Η αποστολή: Τσιντώτας, Μαρκετζιάνι, Δήμος, Κεσχρίντα, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλεζ, Κουντέ, Φριντζόνσον, Καραμάνης, Καμαρά, Κουέν, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Ρομπάιγ, Βέργος, Βαλένσια.

Χωρίς (και) τον Βέρμπιτς θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι καθώς ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός παραμένει κλινήρης και έτσι δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οπως και ο τιμωρημένος Μλαντένοβιτς, αλλά και οι Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν που ακολουθούν θεραπεία. Η αποστολή του «τριφυλλιού» είναι η εξής: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Άρης – ΟΦΗ (15:00) NovaSports 2
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (17:30) NovaSports Prime
Λαμία – Βόλος (19:30) CosmoteSport 1
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (20:30) NovaSports Prime