29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΕΛ: Ρόστερ με εμπειρία ,πάθος και δίψα για τον τίτλο

ΑΠΟΕΛ: Ρόστερ με εμπειρία ,πάθος και δίψα για τον τίτλο

By on 18 Δεκεμβρίου, 2023 0 442 Views

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ στην Πάφο είναι ιδιαίτερα σημαντική για πολλούς αυτονόητους λόγους. Οι γαλαζοκίτρινοι επιβεβαίωσαν περίτρανα ότι είναι αποφασισμένοι να πάρουν αυτό το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία πόσο ελκυστικό είναι το ποδόσφαιρο που παίζουν αλλά ο τρόπος που επιβάλλουν το παιχνίδι τους και που βρίσκουν τρόπους να κερδίσουν έστω και με ένα γκολ…Άσχετα αν λείπει το εύκολο γκολ από τους επιθετικούς έρχονται τέρματα από την άμυνα και δίνουν τα τρίποντα.

Το ΑΠΟΕΛ  διατήρησε τις αποστάσεις από τις ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία. Απομακρύνθηκε στο +6 από τον σημερινό του αντίπαλο και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με την Ομόνοια και αν το κερδίσει και αυτό θα εδραιωθεί στην κορυφή σαν το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο γιατί διαθέτει και ρόστερ και εμπειρία και δίψα για τον τίτλο και τον διεκδικεί με πάθος.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό, ότι το σερί των τεσσάρων διαδοχικών δύσκολων αγώνων, άρχισε με τον καλύτερο τρόπο και ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι θα σημαίνει μία νέα επιτυχία στο αιώνιο ντέρμπι!

Με μοναδική εξαίρεση την ήττα από  τον Άρη και αυτή από σημείο του πέναλτι είναι άξιο αναφοράς ότι η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο μετρά 10 νίκες σε 11 αγώνες!

Με την Πάφο αποδείχθηκε ξανά το πόσο μεγάλη βοήθεια παίρνει από τα άκρα τ του το ΑΠΟΕΛ. Ο δεξιός μπακ (!) Τσεπάκ έφτασε στα 3 γκολ ενώ το κόρνερ εκτέλεσε ο αριστερός μπακ Ζέφτε.

Και μην μας διαφεύγει ότι το ΑΠΟΕΛ σε 25 παιχνίδια δέχθηκε μόνο 8 γκολ!