9 Οκτωβρίου, 2024
  • 9 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Να παίζαμε άλλες 5-6 ώρες δεν θα σκοράραμε … Εύχομαι η Δόξα να έχει και με άλλους τόσο πάθος …Δεν μας δόθηκε πέναλτι

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Να παίζαμε άλλες 5-6 ώρες δεν θα σκοράραμε … Εύχομαι η Δόξα να έχει και με άλλους τόσο πάθος …Δεν μας δόθηκε πέναλτι

By on 18 Δεκεμβρίου, 2023 0 3472 Views

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από τη Δόξα ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος έκανε παράπονα για την διαιτησία του αγώνα.

Τι είπε στη διάσκεψη τύπου:

“Κανείς δεν περίμενε την ήττα αυτή. Πριν τον αγώνα ήμουν ξεκάθαρος. Προσπάθησαν οι παίκτες μου πάρα πολύ. Εύχομαι η Δόξα να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος με όλους τους αντιπάλους. Είχαμε το πέναλτι με τον Κακόριν που δεν μας δόθηκε. Θα το αποδεχθούμε. Οι 365 μέρες του χρόνου οι 345 ήταν φανταστικές για τον Άρη. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Έχουμε ένα αγώνα κόντρα στην ΑΕΖ και θέλουμε να το κερδίσουμε για να κλείσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο”

“Υπάρχουν κάποιες αδυναμίες στους παίκτες. Είναι μια διαδικασία για να σκοράρεις. Πρέπει να δουλέψουμε για να επανέλθουμε”

Τι είπε στους συναδέλφους της Cytavision.

“Τι πήγε λάθος; Δεν σκοράραμε αυτό ήταν. Καθαρό πέναλτι στον Κακόριν δεν δόθηκε. Και να παίζαμε άλλες 5-6 ώρες δεν θα καταφέρναμε να σκοράρουμε.”