29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην διάθεση του Γκαγιέγο ο Αρμπολέδα για το ντέρμπι του Σαββάτου. Αδικαιολόγητος απών ο Τσίκο(δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης)

Στην διάθεση του Γκαγιέγο ο Αρμπολέδα για το ντέρμπι του Σαββάτου. Αδικαιολόγητος απών ο Τσίκο(δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης)

By on 4 Ιανουαρίου, 2024 0 576 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 και αναφέρθηκε στο σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου. Έβγαλε είδηση για τους Αρμπολέδα και Τσίκο. Ο πρώτος θα είναι στη διάθεση του προπονητή για το ντέρμπι στο ΓΣΠ ενώ ο Τσίκο  απουσιάζει αδικαιολόγητα. (ΣΣ Και να επιστρέψει πριν το ντέρμπι ο Γκαγιέγο δεν θα τον έχει στο πλάνο όπως και την προηγούμενη φορά που έκανε το ίδιο παράπτωμα)

Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Στεκόμαστε μόνο στο τι κάνει η δική μας ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη αλλά δεν σκοράραμε δεύτερο γκολ. Γι’ αυτό και στο δεύτερο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε και είχαμε και τον Νεόφυτο ο οποίος με κάποιες παρεμβάσεις μας έσωσε. Είμαστε σε απόσταση αναπνοής και έτσι το επόμενο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο είναι ξεχωριστό».

Για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ: «Ευκαιρία να είμαστε στην κορυφή το βράδυ του Σαββάτου. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και έχουμε και αύριο προπόνηση και μετά το παιχνίδι. Ο Μιχάλης Ιωάννου έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι στην αποστολή σε αντίθεση με τον Κάργα που ισχύει το αντίθετο. Ο Τεχέρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα».

Για το θέμα Αρμπολέδα: «Ο Αρμπολέδα δεν τέθηκε εκτός ομάδας και είναι στην διάθεση του προπονητή ο οποίος θα επιλέξει έναν από τους δύο στο ΓΣΠ.(Μιχαήλ ή Αρμπολέδα)) Είναι σε εξέλιξη η επαφές για ανανέωση και όταν προκύψει κάτι θα βγάλουμε ανακοίνωση.

Για τον Τσίκο : «Ο Τσίκο είναι αδικαιολόγητος απών και θα ισχύσουν οι εσωτερικοί κανονισμοί της ομάδας. Δεν υπάρχει δικαιολογία και η διοίκηση θα το χειριστεί όπως πρέπει».

Για το αίτημα της Ανόρθωσης να απαρτίζεται από ξένους όλη η διαιτητική ομάδα του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Νομίζω το εξηγήσαμε σε μια διευκρινιστική ανάρτηση. Λόγω της σημασίας του αγώνα θα ήταν προτιμότερο η διαιτητική ομάδα να αποτελείται από ξένους οι οποίοι να είναι και κατάλληλοι να σφυρίξουν ένα τόσο μεγάλης σημασίας αγώνα».

Για την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: «Από τη στιγμή που είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι σύμφωνοι να απαρτίζεται από ξένους η διαιτητική ομάδα, τότε δεν υπάρχει το ζήτημα να μην είναι».

Για το πέναλτι που ζήτησε η Καρμιώτισσα: «Αν μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε μεμονωμένους αγώνες, μπορούμε να πούμε και για το συγκεκριμένο αγώνα. Αν ήταν σωστές οι διαιτητικές αποφάσεις δεν θα φτάναμε να παίζαμε 11 με 11 στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο».

Για το που θα γίνει το ματς κυπέλλου με την Ομόνοια 29Μ: «Είναι ένα ανοιχτό ζήτημα, ακόμα δεν έχει κλειδώσει η έδρα».

Για το μεταγραφικό πλάνο: «Η πρόθεση είναι να γίνουν τρεις μεταγραφές. Υπάρχουν διεργασίες σε εξέλιξη».