28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Έντι Σεμέδο ήρθε για να πάρει τη θέση του Μπαμπίκα. Περιμένει άλλο ντέρμπι τον Άρη

Ο Έντι Σεμέδο ήρθε για να πάρει τη θέση του Μπαμπίκα. Περιμένει άλλο ντέρμπι τον Άρη

By on 15 Ιανουαρίου, 2024 0 467 Views

Δεν είχε την σούπερ εμφάνιση των καλών του αγώνων, αλλά ο Άρης κατάφερε να πάρει την ουσία τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Εξάλλου σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, απέναντι σε ένα Απόλλωνα που ήθελε το τρίποντο για να μείνει κοντά στην εξάδα, η σημασία της νίκης γίνεται ακόμη πιο μεγάλη.

Οι παίκτες του Άρη μπήκαν καλά στο παιχνίδι, πέτυχαν σχετικά γρήγορα το γκολ και στην συνέχεια είχαν ένα ισορροπημένο ημίχρονο. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά με τον Απόλλωνα να κλείνει τον Άρη πίσω και να βρίσκει συνεχώς ευκαιρίες. Η άμυνα του Άρη με πρωταγωνιστή τον Άλβες, άντεξε μέχρι το τέλος.

Εξάλλου από το 72΄ο Άρης έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καζού και η πίεση ήταν ακόμη πιο μεγάλη, γεγονός που δείχνει τον χαρακτήρα που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες.

Σημασία έχει πως ο πρωταθλητής άντεξε την πίεση και στο τέλος μείωσε την απόσταση από την κορυφή, συνεχίζοντας την αντεπίθεση του.

Επόμενος αντίπαλος του Άρη η Ανόρθωση σε ακόμα ένα σπουδαίο ντέρμπι το οποίο θέλει να κερδίσει η ομάδα του Σπιλέφσκι για να συνεχίσει την καταδίωξει του ΑΠΟΕΛ από κοντά.Σε αυτό τον αγώνα επιστρέφει στον πάγκο ο Σπιλέφσκι,ενώ θα απουσιάζει ο Σανέ που θα εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών και θα αποφασιστεί πότε θα εκτίσει την ποινή του ο Καζού που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και έχει το δικαίωμα επιλογής.Θα επιστρέψει ο Ζόκε στη μεσαία γραμμή και μένει να δούμε αν θα είναι έτοιμος ο ντικαταστάτης του Μπαμπίκα να πάρει θέση στην αποστολή.

Όσον αφορά την περίπτωση του Έντι Σεμέδο, ο παίκτης είναι στη Κύπρο και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σάβι Μπαμπίκα.

O Έντι Σεμέδο Από το καλοκαίρι ήταν στην Ραντόμιακ Πολωνίας, με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το 2026, επομένως οι περσινοί πρωταθλητές λογικά δαπάνησαν ένα ποσό για την αγορά των δικαιωμάτων του. Στο πρωτάθλημα Πολωνίας πρόλαβε να καταγράψει 17 εμφανίσεις (10 ως βασικός) και πέτυχε τέσσερα τέρματα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Μπενφίκα, όμως δεν κατέγραψε συμμετοχή στην ανδρική ομάδα. Ακολούθως έπαιξε στις Μπελενένσες, Μάφρα και Πεναφιέλ, προτού πάρει την απόφαση να ξενιτευτεί για πρώτη φορά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ