5 Οκτωβρίου, 2024
  • 5 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κόκκινο στη Πάφος FC από τη Ν.Σαλαμίνα. Στην 4η θέση αλλά με Χαμένο έδαφος.Ακυρώθηκε γκολ των ερυθρολεύκων από το VAR

Κόκκινο στη Πάφος FC από τη Ν.Σαλαμίνα. Στην 4η θέση αλλά με Χαμένο έδαφος.Ακυρώθηκε γκολ των ερυθρολεύκων από το VAR

By on 19 Φεβρουαρίου, 2024 0 850 Views

Πάφος FC και Νέα Σαλαμίνα, αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης», σε αγώνα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η παφιακή ομάδα απογοήτευσε με την εμφάνισή της, καθώς δεν ήταν καθόλου καλή, με τους ερυθρόλευκους να είναι πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας. Λιγοστές οι φάσεις στο ματς, οι περισσότερες έγιναν στο β’ ημίχρονο, με το γκολ του Νάρσινγκ στο 59’ να ακυρώνεται καθώς υποδείχθηκε μέσω VAR σε θέση οφσάιντ.Mε γυμνό μάτι φαινόταν  καλυμμένος ο σκόρερ στο ξεκίνημα της φάσης αλλά οι γραμμές έδειξαν ότι κάποια εκατοστά μέρος του σώματος του ήταν πιο μπροστά. Η Ν. Σαλαμίνα έχει παράπονα γιατί δυο παίκτες της Πάφου, ο Μελούσο μπορούσε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη αλλά ο διαιτητής αρκέστηκε στην κίτρινη αν και το VAR τον κάλεσε για κόκκινη ενώ ο Ζάιρο είχε κίτρινη για θέατρο (μάλλον λανθασμένη αφού πιθανότατα να του έγινε φάουλ) και προσπάθησε να σκοράρει με το χέρι αλλά δεν αντίκρυσε την δεύτερη κάρτα. Πάντως αργότερα ο Ζάιρο ζήτησε πέναλτι αλλά δεν κρίθηκε ότι υπήρχε παράβαση νώ φάνηκε ότι υπήρξε ανατροπή.

Η Πάφος με την ισοπαλία παρέμεινε στην 4η θέση με 50 βαθμούς στο +1 από την Ομόνοια και στο -2 από την 3η ΑΕΚ και στο -9 από την κορυφή .Η Ν. Σαλαμίνα είναι 2η στον β΄ όμιλο αλλά πήρε ψυχολογία για την μάχη κυπέλλου με την Πάφος FC

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Ικόκο (86′ Νταλίνια), Μελούσο, Κβίντα, Ρους, Ντράγκομιρ, Ναμ, Μπότσκαϊ (55′ Βαλακάρι), Πέπε (66′ Τζάτζα), Τουμάσι (55′ Μπρούνο), Ζάιρο.
Στον πάγκο: Γιοσίποβιτς, Γκολντάρ, Μπρούνο, Κανέ, Αμπντουσαλάμοφ, Κοντρέρας, Τζάτζα, Μιχαήλ, Βαλακάρι, Νταλίνια. 
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Οφόρι (46′ Ντάτκοβιτς), Ντιακιτέ, Γκουανίνι, Μπεχαράνο (82 Κατσιάρης), Καρλίτος, Παπαγεωργίου (57′ Φερνάντες), Νάρσινγκ (62΄Κονέ), Ντουρμισάι (46΄Κονατέ), Γιάνγκα.
Στον πάγκο: Κίσσας, Κονατέ, Ντάτκοβιτς, Φερνάντες, Κουζμάνοβιτς, Κονέ, Σπυριδάκης, Προκοπίου, Χριστοδούλου, Βίκτωρος, Κατσιάρης, Κορομά. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μελούσο, Ζάιρο (6η) / Οφόρι, Μπεχαράνο (8η), Γκουανίνι, Γιάνγκα (3η)


Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Putros Sandi Dhia Jirjis
AVAR: Στυλιανού Μάριος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας