28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Ποιος πρέπει να πληρώσει τον Πριέτο και την κακοδιαχείριση;

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Ποιος πρέπει να πληρώσει τον Πριέτο και την κακοδιαχείριση;

By on 25 Ιουνίου, 2024 0 2378 Views

Ο Πριέτο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, δεν ενοχλήθηκε από την υποβάθμιση στην Ανόρθωση αφού ξέρει καλά ότι  το συμβόλαιο του είναι  σιδεροκέφαλο και τον καθιστά πλούσιο.

Ο Ανδρέας Σάντης κατά παράδοξο τρόπο και χωρίς καμιά λογική όταν το ταμείο  ήταν μείον και οι παίκτες-προπονητές απλήρωτοι για μήνες επέκτεινε το συμβόλαιο του Πριέτο για τρία χρόνια με μεγάλη αύξηση μάλιστα. Το συμβόλαιο του που ήταν  80 χιλιάδες έγινε 170 χιλιάδες ετησίως για τρία χρόνια με κόστος για την Ανόρθωση 600 χιλιάδες συν, και κάτι ανάλογο έγινε και με τον Γκερέρο με το ίδιο κόστος την ώρα που το δίδυμο Πριέτο-Σάντη έδιωχναν τον Γκαγιέγο γιατί μίλησε για οικονομικά προβλήματα που επηρέασαν την ομάδα.

Κάποιο παίκτες έφυγαν χωρίς να απαιτούν λεφτά για τα επόμενα χρόνια όμως υπάρχουν και αυτοί που τα ζητούν όλα. Και ασφαλώς ο Πριέτο δεν κάνει πίσω και κανείς δεν ξέρει αν όλο το συμβόλαιο με τέτοια παράξενη αύξηση είναι αποκλειστικά δικό του, ούτε ξέρει κανείς πόσοι και ποιοί μάνατζερ θα μοιραστούν τις 262 χιλιάδες που χρέωσαν την Ανόρθωση.

 Είναι καιρός πάντως το ΔΣ της Ανόρθωση ως μεγαλομέτοχος της εταιρείας να προβεί σε έλεγχο για την οικονομική διαχείριση  από την μέρα που ανέλαβε ο Α. Σάντης και οι συνεργάτες του για να ξεκαθαρίσει πως οδήγησαν την Ανόρθωση στην οικονομική καταστροφή.

Ο ίδιος ο Α.Σάντης όταν ανέλαβε και όσο η ομάδα πήγαινε καλά ήταν σε τακτική βάση στα ΜΜΕ και υποσχόταν διαφάνεια για κάθε ευρώ που θα ξόδευε η διοίκηση για την ομάδα. Σήμερα ,μήνες μετά την αποχώρηση του παρά την τεράστια ζημιά που έγινε και το φόρτωμα του χρέους με άκαιρες ανανεώσεις συμβολαίων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ δεν υπάρχει καμιά γνώση για ούτε ένα ευρώ από αυτά που εισπράχθηκαν και ξοδεύτηκαν από την διοίκηση Α. Σάντη.

Έχει υποχρέωση  το ΔΣ του συλλόγου να κάνει έλεγχο και όπου υπάρχουν κενά και απορίες να κληθεί για εξηγήσεις ο κ. Σάντης για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις και να του ζητηθεί να αναλάβει τις ευθύνες του για προσωπικές επιλογές και λάθη που κόστισαν στην Ανόρθωση και  θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον της ομάδας.

 ΣΣ 1. Όταν αποχώρησε από την προεδρία του σωματείου ο Σάββας Κάκος και ανέλαβε την ποδοσφαιρική ομάδα η εταιρεία του κ.Πουλλάιδη ήρθε απόφαση από την ΟΥΕΦΑ για αποζημιώσεις 680 χιλιάδων ευρώ στον προπονητή που αποδέσμευσε η διοίκηση Σ. Κάκου.

Ο λογαριασμός στάλθηκε στον Σ. Κάκο ο οποίος παρά την μεγάλη οικονομική του συνεισφορά στην Ανόρθωση  μέχρι και σήμερα, ανέλαβε την εξόφληση του κ.Στοίλοφ. Ο Α. Σάντης έφυγε χωρίς καμιά προσφορά. Γιατί να μην του σταλεί το συμβόλαιο του Πριέτο τουλάχιστον για διακανονισμό;

ΣΣ 2. Η οικονομική εκστρατεία για τις ανάγκες της ομάδας για κάλυψη των ελλειμάτων που άφησε η διοίκηση Σάντη δεν βρίσκει ικανοποιητική ανταπόκριση σε αντίθεση με την εκστρατεία των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης για το Α.Παπαδόπουλος.

Η απάντηση ίσως να βρίσκεται στο γεγονός ότι κάποιοι έφυγαν αφήνοντας καμένη γη και ο σύλλογος δεν ρώτησε πως και γιατί ,ούτε αναζήτησε ευθύνες. Ο κόσμος όμως θέλει να ξέρει τι έγινε. Για να εμπιστευτεί  και να στηρίξει δυναμικά την οικονομική εκστρατεία θέλει πλήρη διαφάνεια για τις σπατάλες αυτών που έφυγαν και για την διαχείριση των νέων διοικούντων