20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Αξίζαμε την πρόκριση.Όσον αφορά το τελείωμα και το γκολ εμείς θα το βρούμε μην ανησυχείτε

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Αξίζαμε την πρόκριση.Όσον αφορά το τελείωμα και το γκολ εμείς θα το βρούμε μην ανησυχείτε

By on 30 Ιουλίου, 2024 0 291 Views

Μετά την πρόκριση επί της Πέτροκουμπ ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Νταβίδ Γκαγιέγο παραχώρησε δηλώσεις στην Cablenet.

«Αυτό που χρειαζόταν ήταν να περάσουμε αυτό τον προκριματικό και τα καταφέραμε. Να συγχαρούμε και τον αντίπαλο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο α’ ημίχρονο και ο λόγος που δεν πήραμε προβάδισμα είναι η τελική προσπάθεια. Είναι νόμος του ποδοσφαίρου όταν χάνεις ευκαιρίες να έρθει γκολ από τον αντίπαλο», είπε.

Και συνέχισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί δεν είναι εύκολο εκτός έδρας. Μετά το γκολ δεν μείναμε πίσω και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να τονίσω ότι οι παίκτες που δεν αρχίσουν αλλά το τελειώνουν είναι σημαντικοί και τους ευχαριστώ και αυτούς. Αυτοί που άρχισαν έκαναν καλό παιχνίδι αλλά βοήθησαν πολύ και αυτοί που το τελείωσαν. Ευχαριστώ και τον κόσμο, να το ευχαριστηθεί γιατί έχει πέντε χρόνια να μπει η ομάδα ομίλους και δεν θα σταματήσουμε εδώ».

Για το γκολ του Μαρκίνιος: «Έχει ποιότητα στην περιοχή, όταν αγχώνονται οι υπόλοιποι δεν τα βάζει κάτω. Ήταν πολύ ωραίο το γκολ του».

Ακολουθούν δηλώσεις από τη Συνέντευξη Τύπου:

««Πάνε 5 χρόνια… κάναμε τόσο κόσμο χαρούμενο. Μετά που δεχτήκαμε το γκολ, οι παίκτες δεν ξέφυγαν αλλά παρέμειναν στο πλάνο. Αξίζαμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Θέλαμε να κερδίσουμε και να περάσουμε και τα καταφέραμε. Κρατάμε την πρόκριση. Να συγχαρώ τον αντίπαλο, ήταν πολύ καλός. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια. Όταν χάνεις ευκαιρίες, θα δεχθείς γκολ. Να συγχαρώ την ομάδα μου για τις πολλές ευκαιρίες που έκανε εκτός έδρας. Οι παίκτες που τελειώνουν τον αγώνα, είναι αυτοί που έχουν περισσότερη ενέργεια. Να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας που ήταν εδώ, καταφέραμε την πάρουμε την πρόκριση όμως δεν σταματάμε εδώ», είπε και συνέχισε:

«Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Θέλω να είναι κοντά οι γραμμές, αυτό μας βοηθά. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και υπάρχει ανταγωνισμός. Υπάρχουν και οι κατάλληλοι αντικαταστάτες. Αντιλαμβάνονται και τα θέλω τα δικά μου οι παίκτες. Αυτό ήταν το πλάνο μου στη συνέχεια, να πάω με δύο επιθετικούς. Είναι ποιοτικός ο Μαρκίνιος, ειδικά στην αντίπαλη περιοχή και είναι πολύ ωραίο το τέρμα που πέτυχε».

Για την αλλαγή του Τεχέρα: «Ζήτησε αλλαγή, επειδή κουράστηκε».

Για τις χαμένες ευκαιρίες του Ντράζιτς και αν αυτό θα επηρεάσει τη ψυχολογία του: «Όχι. Το σημαντικό είναι να φτιάχνεις ευκαιρίες και αυτός το κάνει. Μετά ίσως τα γκολ του να είναι περισσότερα από τις ευκαιρίες. Όσον αφορά το τελείωμα και το γκολ εμείς θα το βρούμε μην ανησυχείτε».

Γκολάρα… ομίλων αυτή του Μαρκίνιος: «Όσον αφορά στο Κόνφερενς ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Η ομάδα το νιώθει και το καταλαβαίνει, μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση. Ο Μαρκίνιος είναι καλός για τα πάντα, είναι πολλή η ποιότητά του».

Για τον πιθανό αντίπαλο: «Η ομάδα μου είναι εκεί, δεν με νοιάζει για τους άλλους. Αρκετοί ποδοσφαιριστές ήρθαν αργά και ενσωματώνονται σιγά σιγά».

Για άλλες προσθήκες: «Αν έρθουν άλλοι που μπορεί οικονομικά η ομάδα να τους φέρει θα έρθουν, αν όχι είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχουμε. Αν υπάρχει παίκτης που θέλουμε ενίσχυση σε κάποια θέση θα το δούμε».

Για το γεγονός ότι είναι αήττητος στην Ευρώπη και από τότε που ήταν στην Ισπανία: «Απλά δεν έχω χάσει. Αν συνεχίσουμε τότε θα είναι το καλύτερο για το ΑΠΟΕΛ».

Αν γνωρίζει το αποτέλεσμα του αντιπάλου: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι εμείς είμαστε ήδη εκεί».

Για τη γκολάρα του Μαρκίνιος: «Έχει ποιότητα και το φυσικό του ταλέντο είναι όταν μπει περιοχή και αγχωθούν οι άλλοι αυτός θα κάνει τη διαφορά. Είχε ένα θέμα με το στομάχι του σήμερα και η προσπάθεια που έκανε ήταν εξαιρετική».