20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Βραδιά Ευρώπης,ώρα πρόκρισης!Η Ομόνοια φαβορί,η Πάφος FC για ανατροπή,η ΑΕΚ για το ανεπανάληπτο!

Βραδιά Ευρώπης,ώρα πρόκρισης!Η Ομόνοια φαβορί,η Πάφος FC για ανατροπή,η ΑΕΚ για το ανεπανάληπτο!

By on 1 Αυγούστου, 2024 0 341 Views

Μέρα επαναληπτικών στο Β’ προκριματικό γύρο του Conference League η σημερινή, με τριπλή κυπριακή εκπροσώπηση από την κυπελλούχο Πάφο, την ΑΕΚ και την Ομόνοια.

Τα δεδομένα των πρώτων αγώνων δίνουν σημαντικό προβάδισμα στην Ομόνοια μετά το 3-1 με το οποίο επικράτησε στο πρώτο ματς στο ΓΣΠ της Τορπέντο Κουταίσι την οποία θα αντιμετωπίσει στη Γεωργία, η Πάφος έδειξε ότι μπορεί να ανατρέψει στο στάδιο Αλφαμέγα το 2-1 με το οποίο έχασε στο πρώτο ματς στη Λιθουανία από τη Ζαλγκίρις Βίλνιους, ενώ εξαιρετικά δύσκολο το έργο της ΑΕΚ που υποδέχεται στην ΑΕΚ Αρένα την ουγγρική Πάκσι από την οποία έχασε με 3-0 στο πρώτο ματς.

Πιο αναλυτικά:

19:00 ΠΑΦΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ(Cablenet)

Το γκολ του Ζάϊρο στη Λιθουανία, έδωσε ελπίδα στην Πάφο, η οποία αν βγάλει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, έχει τα φόντα για ανατροπή δεδομένων κόντρα στη Ζαλγκίρις Βίλνιους. Οι Λιθουανοί επικράτησαν στο πρώτο ματς με 2-1, σκορ που βάσει της ποιότητας των δύο ομάδων μπορεί να ανατραπεί και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Διαιτητής θα είναι ο αυστριακός Στεφάν Έμπνερ με βοηθούς τους Ρόμπερτ Στεινάχερ και Μάρτιν Χόφλερ και ενώ τέταρτος διαιτητής ο επίσης αυστριακός Χάραλντ Λέχνερ.

19:00   ΑΕΚ-ΠΑΚΣΙ (Cytavision)

Έχει «βουνό» να ανέβει η ΑΕΚ μετά τη βαριά ήττα με 3-0 που γνώρισε στο πρώτο ματς από την Πάκσι, Η ομάδα της Λάρνακας θα προσπαθήσει για τη μεγάλη ανατροπή προκειμένου να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της οδοιπορικό, αλλιώς θα αποχαιρετήσει πολύ νωρίς τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολα, θα κάνει όμως την προσπάθεια της για να γυρίσει τα δεδομένα και να πετύχει το ανεπανάληπτο

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ελβετός Λούκα Σιμπέλι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ματίας Σμπρίσσα και Βιτάλ Ζιοπίν και τέταρτος διαιτητής ο Γιοχάνες Βον Μοντάχ.

20:00 ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΚΟΥΤΑΪΣΙ – ΟΜΟΝΟΙΑ(Cytavision)

Στο Ramaz Shengelia Stadium, η Ομόνοια έχει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης έχοντας το υπέρ της 3-1 από τον πρώτο αγώνα που είχε γίνει μια βδομάδα νωρίτερα στο ΓΣΠ. Οι πράσινοι επιβεβαίωσαν και την μεγαλύτερη ποιότητα που διαθέτουν κόντρα στους Γεωργιανούς και θα πάνε για πρόκριση με δεύτερη νίκη. Θα αγωνιστούν σε μια δυνατή έδρα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι περίπου 12 χιλιάδες Γεωργιανοί θα είναι στις κερκίδες για να στηρίξουν την προσπάθεια της Τορπέντο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μαλτέζος Ισμαέλ Μπαρπάρα, με βοηθούς τους Ρομπέρτο Βέλα και Ντάνκαν Σπένσερ και τέταρτος διαιτητής ο Μάλκολμ Σπιτέρι.