20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Συγκλονιστική η Φωτοπούλου!Προκρίθηκε και περίμενε με αγωνία την Εμμανουηλίδου

Συγκλονιστική η Φωτοπούλου!Προκρίθηκε και περίμενε με αγωνία την Εμμανουηλίδου

By on 5 Αυγούστου, 2024 0 469 Views

Η Ολίβια Φωτοπούλου βρίσκεται στα ημιτελικά των 200 μέτρων στο στίβο και αυτό είναι μία σπουδαία επιτυχία για την πρωταθλήτρια μας.

Η Φωτοπούλου μπορεί να τελείωσε τον αγώνα της, ωστόσο, περίμενε το αποτέλεσμα της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου. Μόλις η νεαρή αθλήτρια πέρασε, η Φωτοπούλου «έτρεξε» να την αγκαλιάσει και να τη συγχαρεί, ενώ μέρος των δηλώσεων της, ήταν για την Ελληνίδα αθλήτρια που πέρασε στα ημιτελικά μέσω των ρεπεράζ.

Μόλις η νεαρή αθλήτρια πέρασε, η Φωτοπούλου «έτρεξε» να την αγκαλιάσει και να τη συγχαρεί, ενώ μέρος των δηλώσεων της, ήταν για την Ελληνίδα αθλήτρια που πέρασε στα ημιτελικά μέσω των ρεπεράζ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου. Συγχαρητήρια και στην Πολυνίκη, της αξίζει να είναι στον ημιτελικό. Τα έχει καταφέρει σε τόσο μικρή ηλικία. Η φετινή χρονιά ήταν για εμένα δύσκολη, με τον εαυτό μου χαλάστηκα πολύ, χαίρομαι που πέρασα στους ημιτελικούς και είναι κάτι ξεχωριστό. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στα ημιτελικά. Εύχομαι όλα τα νέα παιδιά να ζουν το όνειρο τους, όπως εγώ. Η Πολυνίκη είναι ταλεντάρα, της αξίζει να είναι εδώ».