20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η μεγάλη ώρα του ΑΠΟΕΛ για το επόμενο βήμα στο Champions League!Kόντρα στη Σλόβαν με Μάγιερ αντί Σαρφό

Η μεγάλη ώρα του ΑΠΟΕΛ για το επόμενο βήμα στο Champions League!Kόντρα στη Σλόβαν με Μάγιερ αντί Σαρφό

By on 7 Αυγούστου, 2024 0 254 Views

Ήρθε η μεγάλη ώρα για το ΑΠΟΕΛ να κάνει ότι είναι δυνατό για να κρατήσει ανοικτό το δρόμο για συνέχεια στο Τσάμπιονς λιγκ. Ότι λέχθηκε για την πρώτη αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας από τον Νταβίντ Γκαγιέγο θα πρέπει να επιβεβαιωθεί εντός του αγωνιστικού χώρου, απόψε (βλέπε 21:30,Cablenet) όταν οι πρωταθλητές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία σαφώς καλύτερη ομάδα από την Πετροκούμπ και μέσα σε μία ιδιαίτερα καυτή έδρα που δεν θα έχει καμία σχέση με το γήπεδο των Μολδαβών.
Tο ΑΠΟΕΛ, καλείται να βγάλει το καλύτερο του πρόσωπο που μεταφράζεται, αν είναι δυνατόν σε αλάνθαστη τακτική.
Ο Ισπανός προπονητής έχει έτοιμη την 11άδα και δούλεψε στην τακτική που πιστεύει πως δεν θα επιτραπεί στη Σλόβαν να κάνει το παιχνίδι της και ειδικά να αποφευχθεί ο αιφνιδιασμός που ενδεχομένως να είναι στην τακτική των Σλοβάκων.Στόχος είναι η νίκη αλλά δεν θα το χαλάσει και ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει ζωντανή την ελπίδα για συνέχεια στο Τσάμπιονς λιγκ,έχοντας τον επαναληπρικό στο ΓΣΠ. Αν έρθει η νίκη τόσο το καλύτερο αλλά το Χ δεν θα απογοητεύσει τον Γκαγιέγο και τους παίκτες του ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Η απουσία του Κίνγκσλει Σαρφό υποχρεώνει τον κόουτς να βρει άλλη λύση και εκτός απροόπτου ο Μαξ Μάγιερ, θα κληθεί να δείξει το γιατί αποκτήθηκε,σε αυτό το κρίσιμο ματς.
Δεν προβλέπεται καμία άλλη διαφοροποίηση με τον Μπέλετς στα δοκάρια και 4άδα στην άμυνα από δεξιά τους Σούσιτς-Πέτροβιτς-Ντβάλι-Κιντιγιά. Ο Κοσταντίνοφ και ο Τεχέρα μαζί με το Μάγιερ στη μεσαία γραμμή, αριστερά στην επίθεση ο Μαρκίνιος, δεξιά ο Ντογκαλά και ο Ντράζιτς στην επίθεση.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Άλαρντ Λίντχουντ, με βοηθούς τους Ρότζιερ Χόνιγκ και Πάτρικ Ίνια, με τέταρτο τον Μαρκ Νάγκτεγκααλ. Στο VAR ο Πολ Φαν Μπόεκελ, με βοηθό τον Έρβιν Μπλανκ.