20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Mετρά δυνάμεις ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς (10/8,20:30)

Mετρά δυνάμεις ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς (10/8,20:30)

By on 10 Αυγούστου, 2024 0 450 Views

Ο Άρης δίνει σήμερα Σάββατο (10/8, 20:30, Cytavision) στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ τον πιο δυνατό φιλικό του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Αγώνας πρόβα τζενεράλε για το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι ο οποίος όπως δήλωσε θέλει να βλέπει την ομάδα του να τίθεται αντιμέτωπη με ισχυρούς αντιπάλους. Σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει και μεγάλη προσέλευση κόσμου, λόγω και της Ελληνικής ομάδας, είναι… ότι πρέπει για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να μετρήσει δυνάμεις ενόψει της νέας σεζόν. Για τους ερυθρόλευκους είναι το τελευταίο φιλικό αφού σε μία εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα της χώρας.
Στα αρνητικά η απουσία του τελευταίου, σπουδαίου μεταγραφικού αποκτήματος, Κόνορ Γκόλντσον ο οποίος δέχθηκε κτύπημα στο γόνατο στο τελευταίο φιλικό και θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες. Απών θα είναι και ο Βανά Άλβες που ταλαιπωρείται από τραυματισμό εδώ και λίγες εβδομάδες.

Τα νέα του Ολυμπιακού

Είναι το τελευταίο φιλικό για τους «ερυθρόλευκους» μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της Super League στην πρεμιέρα της οποίας ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που έπαιξαν λίγο ή καθόλου κόντρα στη Φόρεστ.

Για παράδειγμα ο Πασχαλάκης με τον Αναγνωστόπουλο διεκδικούν τη θέση κάτω από τα δοκάρια, Ροντινέι, Ορτέγκα στα άκρα της άμυνας και οι Μπιανκόν, Άμπι στα στόπερ. Ο Ντόι, ο Μπακούλας, ο Μουζακίτης διεκδικούν θέση στον άξονα, οι Βέλντε, Μπιέλ στα άκρα και ο Γιάρεμτσουκ στην κορυφή της επίθεσης. Χρόνο θα πάρουν και οι νεαροί Παπακανέλλος, Μασούρας, Κωστούλας και Κουτσίδης.