20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θέαμα και γκολ με νικητή τον ανώτερο Ολυμπιακό 4-2.Αιφνιδιάστηκε ο Άρης στο ξεκίνημα

Θέαμα και γκολ με νικητή τον ανώτερο Ολυμπιακό 4-2.Αιφνιδιάστηκε ο Άρης στο ξεκίνημα

By on 10 Αυγούστου, 2024 0 1551 Views

Η ποιότητα του Ολυμπιακού και τα εύκολα λάθη του Άρη στο πρώτο μέρος, καθόρισαν το αποτέλεσμα στον σημερινό φιλικό αγώνα που έγινε στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με 2-4.

Στο 16ο λεπτό ο Αμπί άνοιξε το σκορ, 5 λεπτά μετά ο Βέλντε έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 23ο λεπτό ο Μπιέλ έκανε το 0-3.

Στο 60΄ο Σπιλέφσκι έκανε 10 αλλαγές και εκεί άλλαξε η εικόνα του αγώνα με τον Άρη να ανεβάζει την πίεση και να πετυχαίνει 2 γκολ με τον Μπένγκτσον στο 78΄και τον Σάβο στο 84΄.

Στο τέλος ο Ολυμπιακός ανέβασε ξανά ρυθμό και με γκολ του Μπακούλα στο 89΄έκανε το 2-4.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 6ο λεπτό ο  Κβιλιτάια βρήκε τον χώρο, πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα έξω. Στο 11Ο ο Βέλντε έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μπροστά από τον Σωφρονίου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μετά από κάθετη πάσα στην περιοχή.

Στο 16ο λεπτό ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Αμπί. Έγινε η εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, και ο Αμπί μετά από μια πρώτη κεφαλιά, βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι για να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. 5 λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε την μπάλα στην περιοχή του Άρη, ο Βέλντε έκανε το σουτ με δύναμη και έκανε το 0-2. Στο 23ο λεπτό, ο Άρης δέχθηκε και 3ο γκολ μετά από μια ασυνεννοησία, που έδωσε την ευκαιρία στον Μπιέλ να μπει στην φάση και να σκοράρει.

Στο 34ο λεπτό έγινε η σέντρα από τα δεξιά, ο Κβιλιτάια γύρισε το κορμί του στο ύψος της μικρής περιοχής, έκανε το σουτ, αλλά ο Πασχαλάκης έπεσε και απόκρουσε. Στις καθυστερήσεις ένα σουτ του Μαγιαμπέλα εκτός περιοχής, πέρασε έξω.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 59ο λεπτό ο Κβιλιτάια έφυγε μπροστά από τον τερματοφύλακα και αστόχησε, ενώ στο 60΄ο Σπιλέφσκι έκανε 10 αλλαγές κρατώντας μόνο τον Γιαγκό. Στο 68΄ο Γκομίς γύρισε για τον Σεμέδο που ήταν σε εξαιρετική θέση, αλλά τον πρόλαβαν.

Ο Άρης μείωσε στο 78ο λεπτό με τον Μπένγκτσον. Ο Σεμέδο έκανε την συρτή σέντρα απο τα δεξιά, ο Σουηδός ήρθε απο πίσω στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-3.

Στο 81ο λεπτό ένα σουτ απο τον Κόβατσεκ, πέρασε μόλις έξω, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γκομίς έφυγε μπροστά απο τον τερματοφύλακα ο οποίος στο τετ α τετ παραχώρησε κόρνερ. Γενικά ο Άρης μετά τις αλλαγές του 60ο λεπτού, έγινε πιο κινητικός και επικίνδυνος.

Μάλιστα στο 84ο λεπτό έφτασε και σε νέο γκολ με τον Σάβο να φεύγει απο τα αριστερά, να πατά περιοχή και να πλασάρει σωστά για το 2-3!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε 4ο γκολ με τον Μπακούλα να πιάνει ένα πανέμορφο σουτ στα όρια της περιοχής και να κάνει το 2-4 στο 89ο λεπτό.

Ο Άρης στο 90΄είχε δοκάρι με τον Σεμέδο, ενώ στην αντεπίθεση ο Ελ Καμπί απο καλή θέση ήταν άστοχος.

Άρης: Σωφρονίου, Μουσούντα, Κακόριν, Κβιλιτάια, Γιαγκό, Μαγιαμπέλα, Νίκολιτς, Στρούσκι, Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς, Κορέια.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ρόντινεϊ, Μπιανκόν, Άμπι, Ορτέγκα, Ντόη, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Βέλντε, Μπιέλ, Γιάρεμτσουκ.