20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Το πέναλτι,η 2η κίτρινη που δεν δόθηκε ,οι χαμένες ευκαιρίες … Μας πονάει ο αποκλεισμός

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Το πέναλτι,η 2η κίτρινη που δεν δόθηκε ,οι χαμένες ευκαιρίες … Μας πονάει ο αποκλεισμός

By on 13 Αυγούστου, 2024 0 332 Views

Όλα όσα είπε ο Νταβίντ Γκαγιέγο, προπονητής του ΑΠΟΕΛ, έπειτα από τη λήξη του αγώνα απέναντι στη Σλόβαν, στη ρεβάνς του ΓΣΠ, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά:

«Μας πονάει ο αποκλεισμός γιατί θέλαμε να παίξουμε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα έκανε πολλά πράγματα καλά, ήμασταν καταιγιστικοί το α’ μέρος. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, κλέβαμε μπάλες, αλλά ήμασταν σε κάποιες συγκυρίες που δεν μας ήθελαν. Ένα χέρι που μπορούσε να ήταν πέναλτι δεν δόθηκε, ένα μαρκάρισμα πάνω στον Κοσταντίνοφ που δεύτερη κάρτα του Τόλιτς της Σλόβαν κι αντί γι’ αυτό αποβάλλεται ο Πέτροβιτς. Παρόλα αυτά, η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά». 

Για το τι θα άλλαζε και για το ότι δεν σκοράρει η ομάδα του«Το σχήμα μας ήταν μία χαρά, δεν θα άλλαζα κάτι. Δεν μας ήθελε. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Είχαμε 20 ευκαιρίες. Θέλω από την ομάδα μου να δημιουργεί ευκαιρίες και θα έρθει και η αποτελεσματικότητα». 

Για τον κόσμο«Είναι απίθανοι. Κτίζουμε μία οικογένεια που θα μας κάνει ανίκητους στη συνέχεια. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά θα…πεθάνουμε για να προκριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ, θα τα δώσουμε όλα».