19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στόχος να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ.Με πίστη για νίκη μέσα στην Ουγγαρία η Ομόνοια.Πιθανή μια αλλαγή στην 11αδα

Στόχος να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ.Με πίστη για νίκη μέσα στην Ουγγαρία η Ομόνοια.Πιθανή μια αλλαγή στην 11αδα

By on 14 Αυγούστου, 2024 0 226 Views

Η Ομόνοια θέλει πολύ την πρόκριση για τα για πλέι οφ του Κόνφερενς, και είναι πανέτοιμη και αποφασισμένη να τελειώσει τη δουλειά.Έχει πίστη και θέληση για να πάρει και τέταρτη σερί νίκη στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Με ασπίδα της το 1-0 του πρώτου ματς στην έδρα τους, οι πράσινοι θέλουν να πράξουν ότι και πριν μία βδομάδα.Στο πρώτο παιχνίδι φάνηκε ότι η Ομόνοια είναι καλύτερη ομάδα και το 1-0 ήταν λίγο με βάση την εικόνα του αγώνα ωστόσο η Ομόνοια έχει τις δυνατότητες και την εμπειρία να επιβληθεί και μέσα στην έδρα του αντιπάλου που δεν είναι και στην καλύτερη του κατάσταση.H Φέχερβαρ δεν έδειξε κάτι που αν φοβίζει την Ομόνοια οπότε απόψε οι πράσινοι κρατάνε την τύχη τους στα …πόδια τους και από αυτούς θα εξαρτηθεί και το τελικό απoτέλεσμα(19:00 CYTAVISION)

Η Ομόνοια προετοιμάστηκε κατάλληλα κι ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν ζήτησε πολλά από τους ποδοσφαιριστές παρά μόνο να έχουν την ίδια εμφάνιση-εικόνα-νοοτροπία με τα προηγούμενα τρία ματς, αλλά να είναι πιο εύστοχοι αυτή τη φορά κόντρα στους Ούγγρους, κάτι που δεν έγινε στο ΓΣΠ.

Ο Λιθουανός κόουτς δεν έχει στη διάθεσή του τον Σιπριάνο ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω του ότι έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, ενώ αναμένεται να προχωρήσει με μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα. Eίναι πολύ πιθανόν ο Χάμπος να πάρει ξανά φανέλα βασικού και να μείνει στον πάγκο ο Εβάντρο. Ο Μασούρας είναι ξανά διαθέσιμος αλλά ο Ντιούνκου έχει προβάδισμα έναντι του Ελλαδίτη, αφού έχασε μερικές προπονήσεις.

Έτσι, μία πιθανή 11άδα του 47χρονου κόουτς αναμένεται να συγκροτηθεί από τους: Φαμπιάνο, Ντιούνκου, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Μάριτς, Χάμπος (Εβάντρο), Εράκοβιτς, Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίνσκι.

Αν περάσει αύριο θα μάθει αντίπαλο

H Oμόνοια αν όλα πάνε καλά απόψε θα περιμένει αύριο βράδυ να μάθει τον αντίπαλος της στα πλεί-οφ όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Conference Phase για να συνεχίσει το ταξίδι στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο.

Αντίπαλος θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ζίρε Αζερμπαϊτζάν και Όσιγιεκ Κροατίας. Στον πρώτο αγώνα έφεραν ισοπαλία 1-1 και αύριο 15/8 θα γίνει η ρεβάνς στο Αζερμπαϊτζάν