20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΣΕΔΟ:Η πρόκριση θα είναι η απάντησή μας.Αισιοδοξία για ανατροπή στην Πάφος FC 

ΚΑΡΣΕΔΟ:Η πρόκριση θα είναι η απάντησή μας.Αισιοδοξία για ανατροπή στην Πάφος FC 

By on 14 Αυγούστου, 2024 0 178 Views

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο παρέθεσε διάσκεψη τύπου για το ματς της Πάφος FC ενάντια στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 για τη ρεβάνς του «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», στο πλαίσιο της γ’ προκριματικής φάσης του Κόνφερενς Λιγκ.

Oι τοποθετήσεις του:

«Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη και την πρόκριση. Αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα, για τους παίκτες, για εμάς και για τους οπαδούς. Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση παρά την ήττα μας την περασμένη βδομάδα. Δουλέψαμε πολύ τις προηγούμενες μέρες και βελτιώσαμε κάποια πράγματα και όπως είπα και πριν είμαι πεπεισμένος πως θα πάρουμε την πρόκριση».

Για την έλλειψη συγκέντρωσης, τα αγωνιστικά δεδομένα και τι γίνεται με τον Κβίντα«Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης. Είναι κάποια από τα θέματα που αναλύσαμε και τα δουλεύομε καθημερινά στις προπονήσεις. Είτε αυτό είναι στην επίθεση είτε στην άμυνα. Είναι κάποιες στιγμές που υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης και είναι κάτι που έχουμε στοχεύσει να δουλέψουμε σε αυτό τον τομέα.
Ο Μελούσο είναι εκτός, ο Πέπε προπονήθηκε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι και μπορούν να βοηθήσουν. Κάποιοι ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στην ομάδα.
Ο Κβίντα έχει ενσωματωθεί με την αποστολή και προπονείται. Δεν είναι στη λίστα με την ΤΣΣΚΑ 1948 κι όταν τελειώσει το ματς θα πάρουμε απόφαση. Δηλαδή τι θα γίνει σε περίπτωση πρόκρισης, ή σε περίπτωση που δεν προκριθούμε ποια θα είναι η κατάσταση για το πρωτάθλημα».  

Για την 11άδα«Έχω κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν το συζητάω με τους παίκτες γιατί θέλω να μου δείχνουν τι μπορούν να κάνουν και να φτάνουν το 100%. Την 11άδα την ανακοινώνω την τελευταία στιγμή». 

Αν έχει απάντηση για τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ 1948 και την ατάκα του πως νίκησε την Πάφος FC με παίκτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας της Βουλγαρίας: «Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω δηλώσεις τον αντιπάλων. Εμείς εστιάζουμε στην ομάδα μας και η πρόκριση θα είναι η απάντησή μας». 

Για το ότι χρειάζεται τουλάχιστον ένα γκολ για να προκριθεί η Πάφος FC«Θέλουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να κυριαρχήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε ότι και στα πρώτα 15 με 20 λεπτά στη Σόφια, αλλά αυτή τη φορά να έχουμε συνέχεια». 

Για τον κόσμο«Είναι απίθανοι. Δεν έχω λόγια για τον κόσμο. Ούτε έχω κανένα παράπονο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως είναι στο χέρι μας να κάνουμε το καλύτερό μας και να τους βάλουμε κι αυτούς στο παιχνίδι». 

Για τις μεταγραφές«Είμαι προσηλωμένος με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Θέλω να κάνω την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ. Είμαι συγκεντρωμένος στο αυριανό ματς και θέλουμε να γράψουμε ιστορία παίρνοντας πρόκριση και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για παίκτες που δεν είναι εδώ». 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΛΕΑΣ:
Αρχικά: «Γνωρίζουμε τα αυριανά δεδομένα ότι είμαστε πίσω στο σκορ, όμως έχουμε μία ομάδα που μπορεί να τα καταφέρει και αν παίξουμε αυτό που θέλουμε θα πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει.

Για την προσαρμογή του: «Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα στην ομάδα με τη βοήθεια του προπονητή και των παικτών».

Για το πόσο έτοιμος είναι να πάρει φανέλα βασικού και το κλίμα που επικρατεί: «Είμαι πανέτοιμος. Οι συμπαίκτες μου είναι πανέτοιμοι και πάνω από όλα το πιστεύουμε. Έχουμε την ποιότητα να κοντρολάρουμε εμείς το ματς και εφόσον το κάνουμε αυτό θα πάρουμε την πρόκριση».