20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤV 15/8: Από που θα δείτε, Άγιαξ-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ -Νόα. Aνατροπές στοχεύουν οι Ελληνικές ομάδες

ΤV 15/8: Από που θα δείτε, Άγιαξ-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ -Νόα. Aνατροπές στοχεύουν οι Ελληνικές ομάδες

By on 15 Αυγούστου, 2024 0 463 Views

Ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ στη ρεβάνς της ήττας (0-1) στο ΟΑΚΑ και προσδοκά να πραγματοποιήσει μια μεγάλη εμφάνιση και να φύγει από τη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” με το πολυπόθητο διπλό και την πρόκριση στα playoffs του UEFA Europa League.

Η έναρξη του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 21:15 το βράδυ και το κανάλι που θα φιλοξενήσει την προσπάθεια των “πράσινων” για την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα είναι το COSMOTE SPORT 2 HD και το ΡΙΚ 1

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Ντιέγκο Αλόνσο αναφέρθηκε στην προσέγγιση της ομάδας του στο παιχνίδι και στις πιθανές αλλαγές του συγκριτικά με το ματς του Αμαρουσίου: “”Την Πέμπτη θα καταλάβετε αν υπάρχουν αλλαγές ή όχι. Σε ο,τι αφορά τα αδύναμα σημεία του Άγιαξ, θα πω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, κάνει λίγα λάθη, αλλά του Άγιαξ του αρέσει να είναι πρωταγωνιστής σε ολόκληρο το παιχνίδι. Κι εμάς το ίδιο. Θα κοιτάξουμε να είμαστε αποφασιστικοί από την πρώτη στιγμή. Κυρίαρχοι. Εξαρτάται και από το πώς θα είναι ο αντίπαλος. Είναι μια μάχη ισχύως. Εάν έχουμε τη δυνατότητα ν’ αντιμετωπίσουμε την πίεση που θα δεχθούμε, σίγουρα θα κάνουμε καλό αγώνα”.

Η ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νόα στην OPAP Arena στη ρεβάνς της ήττας (1-3) στην Αρμενία, για τον γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Conference League. Πού θα δείτε το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για την ΑΕΚ: Η “Ένωση” υποδέχεται την Νόα στην OPAP Arena στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Conference League και καλείται να ανατρέψει το 1-3 του πρώτου αγώνα στην Αρμενία, για να μην αποχαιρετήσει πρόωρα την Ευρώπη.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία, που είναι αμφίβολος για το αποψινό παιχνίδι: “Δεν έχω αποφασίσει, πρέπει να δοκιμάσουμε και πιθανόν να μην είναι έτοιμος ο Λιβάι. Θα δούμε πως μπορούμε να λύσουμε αυτό το θέμα. Σε σχέση με αυτό που είπατε ότι αλλάζω παίκτες στις θέσεις τους, τώρα ίσως χρειαστεί να το κάνω”.

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18:00 Tennis: WTA 1000 2024

Nova 6

18:00 ATP 1000 – CINCINNATI (MD 3)

Cytavision 5

20:00 Πάφος FC – CSKA 1948

Cablenet 1 HD

20:30 ΑΕΚ Αθηνών – Noah

Cablenet 2 HD

21:15 ΑΓΙΑΞ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Rik 1

22:30 REAL BETIS – GIRONA

Cytavision 7

18:00 Τένις: WTA 1000 2024 (Ζ)

Nova 6