30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TEΛIKH ΠΡOBA: Δυνατά φιλικά, ΑΕΚ-ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση, Απόλλων-Καρμιώτισσα

TEΛIKH ΠΡOBA: Δυνατά φιλικά, ΑΕΚ-ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση, Απόλλων-Καρμιώτισσα

By on 17 Αυγούστου, 2024 0 248 Views

Τα φιλικά  τεστ τελειώνουν και πλησιάζει η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας. Μία βδομάδα απομένει για την έναρξη του νέου μαραθωνίου και από τη Δευτέρα οι ομάδες θα μετράνε αντίστροφα μπαίνοντας στην τελική ευθεία προετοιμασίας για την 1η αγωνιστική.

Σήμερα έχουμε τρία δυνατά φιλικά σαν πρόβα τζενεράλε για τις 6 ομάδες. Τα φιλικά παρουσιάζουν ενδιαφέρον αφού θα δούμε τον Μπεργκ για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕΚ δύο ώρες μετά την παρουσίαση του σε συνέντευξη τύπου. Και η ΑΕΛ είναι  καλός αντίπαλος για να μετρήσει δυνάμεις ο Μπεργκ και να βγάλει συμπεράσματα ενώ η ομάδα της  Λεμεσού θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τον βαθμό ετοιμότητας της. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 χωρίς τηλεοπτική μετάδοση.

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Σήμερα είναι το τελευταίο φιλικό παιχνίδι για Απόλλωνα Λεμεσού και Καρμιώτισσα Πολεμιδιών μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος.Η πρόβα τζενεράλε των δύο, ώρα 20:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» και θα μεταδοθεί από τη Cytavision

Σίγουρα, οι ομάδες των Αντριάν Γκούλα και Σωφρόνη Αυγουστή δεν είναι ακόμη στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, εντούτοις, μία βδομάδα πριν ο Απόλλωνας υποδεχθεί την ΑΕΚ Λάρνακας και πριν η Καρμιώτισσα φιλοξενήσει τον Άρη Λεμεσού, οι δύο προπονητές θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη μέχρι στιγμής δουλειά που έχουν κάνει.

Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Στο Αμμόχωστος στις 19:00 (χωρίς τηλεοπτική κάλυψη)η Ν. Σαλαμίνα θα μετρήσει τις δυνάμεις της και τον βαθμό ετοιμότητας της κόντρα στην Ανόρθωση που  μπορεί να περιμένει ενίσχυση ακόμα αλλά θα έχει την τελευταία ευκαιρία να δοκιμάσει ο Οκκάς την βασική 11αδα με αυτούς που έχει στη διάθεση του, πριν από την επίσημη πρεμιέρα της Παρασκευής απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου.Η Ν.Σαλαμίνα πήρε μια βδομάδα παράταση λόγω αναβολής του αγώνα με την Πάφο ωστόσο για τον Χριστόδουλο είναι μια καλή ευκαιρία να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του σε ένα δυνατό φιλικό

Φιλικό έχουμε και στο Δασάκι με τον Εθνικό να φιλοξενεί τον Σπάρτακι Κιτίου

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ 17/8

19.00 ΑΕΚ-ΑΕΛ
19.00 Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση
19.00 Εθνικός-Σπάρτακος
20.00 Απόλλων-Καρμιώτισσα (CYTAVISION)