19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Αλόνσο: «Δεν είναι δικαιολογία το μεγαλύτερο ροτέισον, σαφείς οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν»

Αλόνσο: «Δεν είναι δικαιολογία το μεγαλύτερο ροτέισον, σαφείς οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν»

By on 18 Αυγούστου, 2024 0 458 Views

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκό από τον Αστέρα Aktor και εξήγησε γιατί έγινε τόσο διευρυμένο ροτέισον ενώ συμπλήρωσε πως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέφερε πως έγινε πιο εκτεταμένο ροτέισον απ’ ότι υπολογιζόταν αρχικά, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε δείγμα έλλειψης σεβασμού προς τον αντίπαλο, αλλά ήταν αποτέλεσμα του 120λεπτου αγώνα απέναντι στον Άγιαξ.

Ακόμη, ο Αλόνσο ξεκαθάρισε πως δεν περιμένει αυτά τα παιχνίδια για να βγάλει συμπεράσματα για τις μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας, αφού αυτές είναι ήδη γνωστές και γίνονται οι ανάλογες κινήσεις για να καλυφθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν αυτά τα παιχνίδια μέχρι στιγμής τον βοηθούν να βγάλει συμπεράσματα για το ρόστερ:

«Όχι. Είναι σαφείς οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν κι εμείς δουλεύουμε προς την κατεύθυνση αυτή».

Για το τι έφταιξε στον σημερινό αγώνα και αν θεωρεί πως ήταν π.χ. θέμα ροτέισον ή ψυχολογικής προετοιμασίας:

«Πάντοτε σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Πήρα όλο το ρόστερ μαζί μου στο Άμστερνταμ για να μπορέσω να προετοιμάσω τον αποψινό αγώνα. Αναμφισβήτητα δεν περιμέναμε να παίξουμε 120 λεπτά και άλλη μισή ώρα πέναλτι. Και γι’ αυτό έγινε μεγαλύτερο ροτέισον από το αναμενόμενο.

Αυτό δεν μπορεί βεβαίως να είναι δικαιολογία. Οι έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα ήταν πολύ δυνατή ενδεκάδα και θεωρώ πως είναι έτοιμη να υπεροασπιστούν την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ήταν η στιγμή για να το αποδείξουν τόσο σε μένα όσο και στον σύλλόγο».