20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Αυτό είναι το Super deal Παναθηναϊκού-Πελίστρι: Από τα ακατέβατα 18 εκατ. έκλεισε στα 6 εκατ. για το 55%!

Αυτό είναι το Super deal Παναθηναϊκού-Πελίστρι: Από τα ακατέβατα 18 εκατ. έκλεισε στα 6 εκατ. για το 55%!

By on 20 Αυγούστου, 2024 0 693 Views

Ο Παναθηναϊκός έστρωσε χαλί εκατομμυρίων για τον Ουρουγουανό άσο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πληρώνει 6 εκατ. ευρώ για τον… μισό Πελίστρι!

Οι Πράσινοι δίνουν το φετινό καλοκαίρι χρήματα που δεν έχουν διαθέσει ποτέ ξανά στο παρελθόν για την ενίσχυσή τους και την επιστροφή τους στην κορυφή.

Στα 7 εκατ. ευρώ ο Τετέ, σχεδόν στα 4 εκατ. ο Ίνγκασον και τώρα μία μεταγραφή που όμοιά της δεν έχει ξανακάνει ο Παναθηναϊκός. Με δεδομένο ότι πληρώνει ένα πολύ μεγάλο ποσό αλλά μόνο για τα μισά, σχεδόν δικαιώματά του!

Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι το Τριφύλλι θα πληρώσει 6 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το 55% του 22χρονου εξτρέμ!

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έπαιξαν ένα παιχνίδι υπομονής όλο αυτό ο διάστημα, καθώς οι αρχικές απαιτήσεις των “κόκκινων διαβόλων” έφταναν στα 18 εκατ. ευρώ!

Παρά ταύτα οι εξαιρετικοί χειρισμοί από την πλευρά του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Παπαδημητρίου που χειρίστηκε με υποδειγματικό τρόπο την υπόθεση, κατέβασαν τις απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ κι έφεραν τη χρυσή τομή για τη σπουδαία μεταγραφή.

Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε σύμμαχο των Πρασίνων, ενώ καθοριστικός παράγοντας ήταν κι ο Ντιέγκο Αλόνσο, συμπατριώτης του Πελίστρι, ανοίγοντας μία μεγάλη αγορά για τον Παναθηναϊκό, με πολλαπλά οφέλη. Όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για το αύριο του συλλόγου…

ΠΗΓΗ:SDNA.GR