19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Έχουμε σκοπό να νικήσουμε τον αγώνα και τίποτε άλλο.Θέλω να είμαστε ψηλά και να έχουμε τον έλεγχο

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Έχουμε σκοπό να νικήσουμε τον αγώνα και τίποτε άλλο.Θέλω να είμαστε ψηλά και να έχουμε τον έλεγχο

By on 21 Αυγούστου, 2024 0 267 Views

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ρίγα RFS στην Λετονία για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικό σχόλιο για το ματς: «Η ομάδα είναι ενθουσιασμένη και αφοσιωμένη για τον στόχο που εκπληρώθηκε με το Κόνφερενς Λιγκ. Δεν επιτεύχθηκε ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ αφού χάσαμε με την Σλόβαν αλλά δεν πειράζει. Όταν βλέπεις τις ομάδες που είναι στο Γιουρόπα Λιγκ καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο είναι».

Για τις απουσίες: «Ναι είναι εκτός ο Σαρφό, ο Πέτροβιτς και ο Ντογκαλά. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ, έχουμε μια μεγάλη ομάδα και ρόστερ και μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε».

Για την Ρίγα: «Παίζει καλά στο γήπεδο της, πιέζει ψηλά και παίζει επιθετικά. Η στρατηγική τους στο εναέριο παιχνίδι είναι αρκετά καλή και θα έχουμε ένα έντονο αγώνα».

Για την τακτική του: «Ποτέ δεν είμαστε συντηρητικοί. Παίζει και ο αντίπαλος όμως και κάποιες φορές δεν σου βγαίνουν κάποια πράγματα. Έχουμε σκοπό να νικήσουμε τον αγώνα και τίποτε άλλο. Όταν βλέπω την μπάλα κοντά στην περιοχή μας ανησυχώ. Γι’ αυτό θέλω να είμαστε ψηλά και να έχουμε τον έλεγχο».

Εάν δίνει πιθανότητες για το ματς: «Δεν κερδίζουν παιχνίδια οι πιθανότητες».

Για τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους απόντες: «Είναι ξεκάθαρο για εμένα πως θα παίξουμε. Είμαι προετοιμασμένος για την αρχή αλλά και για τα σενάρια κατά την διάρκεια του αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι το πλάνο του αγώνα και αυτοί που θα παίξουν».

Εάν πιστεύει ότι θα παίξει ρόλο η εμπειρία: «Το σημαντικό είναι οι λεπτομέρειες αλλά και η εμπειρία είναι μέρος αυτού. Δεν κερδίζει μόνη της αλλά παίζει ρόλο πάντοτε».

Για το 7-0 της Ρίγα RFS κόντρα στη Σάντα Κολόμα: «Το 7-0 δεν κάνει διαφορά, ακόμα κι αν έπαιζαν ξανά τον ίδιο αντίπαλο το αποτέλεσμα θα άλλαζε. Αυτό που αναλύσαμε δεν είναι το σκορ αλλά το μοτίβο που ακολουθεί η ομάδα στα παιχνίδια της γιατί επιθετικά είναι πολύ πειθαρχημένη».